Sziasztok! Ma este Szolnokon valaki?

hali van valaki )
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Sziasztok! Budapest, 6. kerület és környékén bi pár vagy passzív, lányos, fiatal fiú esetleg?
Valamit meg lehetne itt rendesen dugni és aki nem csak dumál? Utazni tudok

Sziasztok!
Monor most?4es út.
Monor most?4es út.
M3 útvonalon Gödöllőtől Debrecenig valaki egy kis kaland?
Sziasztok!
Most keresek Rétság környékén ráérő hölgyet, max párt. Nemhétköznapi kalandról lenne szó:P
Részleteket priviben
Most keresek Rétság környékén ráérő hölgyet, max párt. Nemhétköznapi kalandról lenne szó:P
Részleteket priviben
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
A pár férfi tagjaként csatlakoznák lányhoz ,párhoz.
Sziasztok! Hölgyet, nőt, lányt keresek egy kis titkos kalandra X. Ker jászberényi út környékén, helyem van. Kor nem számít, légy ápolt. Diszkréció fontos!!

Sziasztok. Holnap vagy szerda napközbe pár vagy lány akivel lehet is találkozni Dunaújváros és környékén?
Miskolcon egy szopós hölgy?
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Péntek vagy szombat dèlelőtt-kora délutánra keresünk autóval rendelkező ès utazni hajlandó szőrtelen fiatal sràcot harmadiknak feleségem örömère,közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, 35 év alatti sportos testalkatú férfi személyében (90 kg alatt) Kérjük csak azok írjanak akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek és hajlandóak is találkozni és nem kifogásokat keresnek. Nem kamusok vagyunk, komolyan gondoljuk de nem bárkivel és nem minden áron. Diszkréció adott és elvárt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Szegeden fogadnék part vagy nőt hetero alapon holnap délelott. Nagy méretem van
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?