Rég volt ilyen kellemes meglepetésem.
Örülök hogy találkoztunk!
(Ez egy válasz Barni2108 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 17:54

Mostanra, keresünk srácot harmadiknak, Bp xi. kerben
Nincs sok időnk van 2 szabad óránk!!!! Szóval sos farok kell a pinába!!!
Nincs sok időnk van 2 szabad óránk!!!! Szóval sos farok kell a pinába!!!
Jóreggelt! Ma délelőtt Miskolcon keresek alkalmi nő partnert egy kis kalandra
diszkréció fontos!

Sziasztok!
05.23-24 Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen találkoznék hölggyel vagy párral bármilyen felállásban. Többes szex terén és biszex vonalon is tapasztalattal rendelkezem. Fiatal, intelligens, jó megjelenésű férfi vagyok, hasonló, igényes embereket keresek. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy a végén mosolyogva búcsúzzunk egymástól
05.23-24 Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen találkoznék hölggyel vagy párral bármilyen felállásban. Többes szex terén és biszex vonalon is tapasztalattal rendelkezem. Fiatal, intelligens, jó megjelenésű férfi vagyok, hasonló, igényes embereket keresek. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy a végén mosolyogva búcsúzzunk egymástól

Sziasztok
Budapest valaki?
Budapest valaki?
Sziasztok ma Tolna megyében nő esetleg pár?
Hatvanban szopnék kisebb farkú bi pasit maszkban amit videóra venne nekem saját részre .Autóban
Sziasztok! Ma reggel 9ig várom hölgy társaságát Gödöllőn csendes otthonomban! Várom leveled!
bp?
Sziasztok
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Pentek napkozben nagyon szivesen talalkoznek csinos lannyal Budapesten. Nagyon reg szexeltem paromon kivul mas lannyal, es rettenetesen hianyzik. Valaki? Esetleg parok?
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 47 éves férfi vagyok. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..
Lanyt, hölgyet, pár hölgyével illetve párral szerepjátékoznék. Sok minden érdekel, vannak ötleteim
Tudok utazni Pest megyén, Budapesten belül

Tudok utazni Pest megyén, Budapesten belül
Sziasztok! Ma este párral (a hölgy örömére), hölggyel kellemesen kalandoznék. Eger-Budapest között, utazni tudok.
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném most!
14.-15.kerületben!
Sexpartnerem keresném most!
14.-15.kerületben!
Most valaki mogyorod körül?
Sziasztok! Most délután kora estere keresek bi párt vagy pasit egy kis kalandhoz. Bp és környékén.
Sziasztok!
Ma délután Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma délután Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Őszinte leazek. Csajszi aki éppen olvasod e sorokat. Ne is tagadd akarsz egy jót kefélni. Nedves a puncid élvezni akarsz, farok kell a szádba? Akkor mire vársz? Irj. Én is azért vagyok itt hogy téged ártatlan tagadó csajszikám megbasszalak mi t egy ribanot többször is. Igen akarom, hogy mélytorkosan leazopj éa a szádba élvezzek. Kiakarlak nyalni. Megakarom baszni a puncid, segged éa a szádat. Ja van barátod. Hozzad őt is. Bi hajlam akkor őt megszopatom, ki erem a faszát és segbe dugom. De ő is dughat. Ameddig te ribancosqn szopod a farkam ott seggem és megbaszhat. Na gondolkodol még
Sziasztok !
Ma estére keresek programot. Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresek programot. Fogadni és utazni is tudok.