Izgalmas estét, mindenkinek. Szeretnék csatlakozni párhoz és találkozni hölggyel. Szívesen venném szintén találkozni akarók üzeneteit, leveleiket.
M0 alacskai pihenő?
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
8 óra fele szopatna valaki pesten? Előny ha délpesti vagy légy ápolt egészséges. Mehet duma nélkül is, jó nekem autoban szabadban nálad.
Hölgy vagy Pár most Tapolcán vagy környékén? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok!
Ha érdekel Bp-n ingyenes teljes testes masszázs írj üzenetet
Ha érdekel Bp-n ingyenes teljes testes masszázs írj üzenetet
Sziasztokma estére(péntek) keresünk párt vagy lányt
Szilvi ma este nem ér rá szóval legjobb haverommal keresünk
Heterok vagyunk
Szilvi ma este nem ér rá szóval legjobb haverommal keresünk
Heterok vagyunk
Sziasztok! Ma este egy gyors szopatásra keresek partnert. Helyem a 11. Kerben van. Légy ápolt, fiatal, vékony!

Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi és kaland vár rád!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban, ne hagyd ki!
Laza, izgalmas randi és kaland vár rád!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban, ne hagyd ki!
Sziasztok! Ma este 7 utàn fiatal sràcot várunk harmadiknak ! Privizz

Szexpartnert keresek Kecskemét és környékén.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Ma este pasi? Szolnokon
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
Rég volt ilyen kellemes meglepetésem.
Örülök hogy találkoztunk!
(Ez egy válasz Barni2108 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 17:54

Mostanra, keresünk srácot harmadiknak, Bp xi. kerben
Nincs sok időnk van 2 szabad óránk!!!! Szóval sos farok kell a pinába!!!
Nincs sok időnk van 2 szabad óránk!!!! Szóval sos farok kell a pinába!!!
Jóreggelt! Ma délelőtt Miskolcon keresek alkalmi nő partnert egy kis kalandra
diszkréció fontos!

Sziasztok!
05.23-24 Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen találkoznék hölggyel vagy párral bármilyen felállásban. Többes szex terén és biszex vonalon is tapasztalattal rendelkezem. Fiatal, intelligens, jó megjelenésű férfi vagyok, hasonló, igényes embereket keresek. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy a végén mosolyogva búcsúzzunk egymástól
05.23-24 Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen találkoznék hölggyel vagy párral bármilyen felállásban. Többes szex terén és biszex vonalon is tapasztalattal rendelkezem. Fiatal, intelligens, jó megjelenésű férfi vagyok, hasonló, igényes embereket keresek. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy a végén mosolyogva búcsúzzunk egymástól

Sziasztok
Budapest valaki?
Budapest valaki?
Sziasztok ma Tolna megyében nő esetleg pár?