Sziasztok! Holnap napközben keresek rétság környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Budapest - Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Budapest - Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Most egy hölgy reptér körül? Helyem van.

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Fiatal pesti srácként keresnék ma estére valakit, akinek lenne kedve a szabadban, diszkréten szexelni/szopatni, illetve használni. Szimpátia és a vágyaink egyezése a döntő nálam. Diszkréció adott és elvárt. I. kerület, Tabán környékén.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..

bukkabranynal bi pasikent szopok dugható vagyok
(Ez egy válasz NyiregyiBI üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 16:47

Mezőkövesdröl Nyíregyházára indulok kb 17:00 magasságban... Fiuk lanyok parok.. Valaki tali?
Somogyban ki mire? Hetero alapon. Pár vagy hölgy?
Sziasztok. Tisza tó körül keresek kalandot....
Most Szentendrén valaki? helyem van
Mezőkövesdröl Nyíregyházára indulok kb 17:00 magasságban... Fiuk lanyok parok.. Valaki tali?
Sziasztok! Holnap (hétfő) reggel-délelőttre (max 11) keresek valakit, Örs környékéről aki szívesen térdelne elém, akár arccal, akár farral. Helyem van. Max 40 éves kor, és túlsúly kizárva. Privátban.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este Budapest és környékén?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este Budapest és környékén?
Sziasztok szivesen megismerkednék Hõlgyekkel bi pàrokkal budapesten
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma kora este!BP.,Zugló környéke!
Párhoz csatlakoznék ma kora este!BP.,Zugló környéke!
Kukolnál másik szobából? Hejed van Tolna megye?
Nézelődnék ma délután autoban,szabadban Szentmártonkáta,szentlőrinckáta,Pusztamonostor környékén
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.