Sziasztok, 23 éves igényes vékony magas (185) fiu vagyok. Tiszta friss és borotvált vagyok. Szívesen benne lennék kalandban.

Rövid ideig hatvanban vagyok. Diszkrét szopi esetleg valahol valakivel?
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Hali!
Mai délelőtti órákra keresek aktív partnert orálra Ózdon
Helyem és szám van csak egy kemény szerszám kell.
Mai délelőtti órákra keresek aktív partnert orálra Ózdon
Helyem és szám van csak egy kemény szerszám kell.
Sziasztok! Balatonmária-Fonyód környékén keresnék ma délelőtt igényes párt
Férfit keresek aki szopatna alkalmanként egy meleg Pasit ,akár autóba vagy bárhol
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Szívesen megismerkednék veletek.
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2025. 07. 08. kedd 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 08. kedd 04:10

Ma estére keresünk nagyobb mérettel rendelkező,potens férfit 3.nak heteró alapon. Kecskeméten helyünk van. Csak olyat aki el is jön.
ma délelőtt keresnék hölgyet, kor nem számít. 22 éves vagyok, 9. kerületben hellyel rendelkezem
XV,IV, kerulet!?
Szépkorú nővel ismerkednék, találkoznék párod is izgatja hozd őt is.
Jóreggelt! Hölgyet keresek Ma Pesten alkalmi titkos kalandra. Érezzük jól magunkat!
helyem van. Légy ápolt, kor nem számít
25F

Ma estére keresünk nagyobb mérettel rendelkező,potens férfit 3.nak heteró alapon. Kecskeméten helyünk van. Csak olyat aki el is jön.
Sziasztok! Partnert keresek péntek estére. Helyem van Örs környékén. Élvezzük jól magunkat! PM
Sziasztok. Holnap Bp -Esztergom között Hölgy? Képek adatlapomon
Sziasztok, holnap hajdúszoboszlón szopnék! Irj privát!
Dunaföldvár vagy környékén pár hölgy ma este?
Sziasztok! Hölgy Újpest környékén? Üdv.: Zoli
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila