Budaors, Torokbalint, Zsambek kornyeken kalandoznek a kozeli orakban. Kellemes pillanatokra keresem partnerem, partnereim .
Sziasztok!
Ma délután /este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke.
Ma délután /este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke.
Sziasztok . Hölgy partnert keresek a mai napra Monor , Pilis környéke aki benne lenne kalandozásba
Fiatal szűz srác 30-60 év közötti erőszakos, agresszív aktívat keres Budapesten vagy akár vidéken is, aki kihasználna.
sziasztok 39 éves férfi vagyok párokat keresek minden jóra ma éjjelre
Veszprém megyében lakom Tapolca mellet
benne vagyok minden jóban
írjatok
benne vagyok minden jóban
írjatok
Sziasztok,
Ma éjszakára, vagy holnap estére keresek partnert, nőies, telt, akar extrém telt budapesti hölgy személyében.35-55 korosztályban.
Van egy olyan vágyam, hogy teljesen viszonzás nélkül kényeztetek orálisan orgazmusig, igény szerint többször is akár, bármilyen hosszan :P
Ma éjszakára, vagy holnap estére keresek partnert, nőies, telt, akar extrém telt budapesti hölgy személyében.35-55 korosztályban.
Van egy olyan vágyam, hogy teljesen viszonzás nélkül kényeztetek orálisan orgazmusig, igény szerint többször is akár, bármilyen hosszan :P
sziasztok 39 éves férfi vagyok párokat keresek minden jóra ma éjjelre
benne vagyok minden jóbban
írjatok
benne vagyok minden jóbban
írjatok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok! Hölgyel ismerkednék, elsősorban Budapesten, de nem feltétel. Saját helyem van, ha szimpatus vagyok keress privátban

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!Keresek olyan Lány(oka)t vagy Nő(ke)t aki(k) elvenné a fenekem szüzességét.Meg újjazna,kitágítana és Strap-onnal megdugna.Maga a tudat és érzés érdekel amikor meg dug egy Nő.Felbecsülhetetlen érzés lenne átélni,hogy egy Nő álltal egy felcsatolható farok van bennem.Szombathely és környékéről keresek partnert ehhez.46é. pasi vagyok.Helyem van.
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki vasárnap este szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki vasárnap este szivesen ismerkedne?
Budaors, Torokbalint, Zsambek kornyeken kapandoznek a kozeli orakban. Kellemes pillanatokra keresem partnerem, partnereim .
holnapra 08.23.-ra kora délután 2-3 körülre keresek pasit a kondorosi dunapart, árasztó úthoz, megkereséseket csak üzenetben vagy google chaten fogadok, itt nem vagyok hajlandó tovább vitázni bárkivel
az adatlapon leírtakat, hogy kit nem szeretnék, vegyétek figyelembe
az adatlapon leírtakat, hogy kit nem szeretnék, vegyétek figyelembe
Fiatal szűz srác 30-60 év közötti erőszakos, agresszív aktívat keres Budapesten vagy akár vidéken is, aki kihasználna.
Sziasztok!
LEHET, keresnénk párommal esetére egy férfi be szállót.
Mi 23-25 évesek vagyunk .
Hernádnémeti mellett, fontos a higiénia illetve előnyben részesítjük a nagyobb intimmel rendelkezőt.
Kizárólag a hölgy örömére.
Autó szükséges.
Többit privatban, lehetőleg Viber , vagy WhatsApp elérhetőségnek örülnék.
Arcképet nem küldünk, remélem érthető hogy miért nem.
LEHET, keresnénk párommal esetére egy férfi be szállót.
Mi 23-25 évesek vagyunk .
Hernádnémeti mellett, fontos a higiénia illetve előnyben részesítjük a nagyobb intimmel rendelkezőt.
Kizárólag a hölgy örömére.
Autó szükséges.
Többit privatban, lehetőleg Viber , vagy WhatsApp elérhetőségnek örülnék.
Arcképet nem küldünk, remélem érthető hogy miért nem.
Szia írj email címet priviben
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2025. 08. 23. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 15:47

Szia!!Szimpatikus partnerünket keressük min. 16-os intimmel rendelkező férfi személyében!
Sziasztok.Van Hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!