Hajdúszoboszlón ma cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Holnapra keresek autóskalandra!
Igényes hetero pár vagy igényes jó adottságú kiváncsi hetero vagy enyhe bi haverom keresem! XL
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Gödöllőnél valaki cumira, hokira most?
Helyel rendelkező pasi keres Szombathelyen egy Nőt vagy Lányt aki imádja a Strap-on szexet és meg is dugna vele???Jó érzés lenne már ha így elkapnál esetleg!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Ma reggel hölgy Gödöllőn? Kilencig fogadlak csendes otthonomban! Várom leveled! Köszönöm!
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: Az iskola kezdés nem olcsó!
priviben keress. Jelige: Az iskola kezdés nem olcsó!
Pesten X. Kerben vagy Budaörsön hölgy aki kalandozna egy kicsit ma délelőtt? Diszkréció fontos!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Gyömrő-Mende-Sülysáp..Kóka!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Gyömrő-Mende-Sülysáp..Kóka!
Sziasztok.Jászberény , Nagykáta környékén ismerkednék kalandoznék ma délelőtt. Írj privát.
Zsámbok most?..
Sziasztok Hölgyek.
Mai nap Pestről indulva kettő előtt , velencei tó agárd mennék hölgy útitársat szívesen vinnék.
Az idei utolsó strandi idő...
Mai nap Pestről indulva kettő előtt , velencei tó agárd mennék hölgy útitársat szívesen vinnék.
Az idei utolsó strandi idő...

30asként keresek nálam fiatalabb aktívot!
Sziasztok!
Ma estére keresek egy kultúrált idősebb párt Borsod megyében. Átlagos, igényes pasi vagyok, további kérdésre szívesen válaszolok és kép küldés sem akadály
Ma estére keresek egy kultúrált idősebb párt Borsod megyében. Átlagos, igényes pasi vagyok, további kérdésre szívesen válaszolok és kép küldés sem akadály
Sziasztok, a héten hétköznap késő este nő vagy pár aki szívesen találkozna??.
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodra.
Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre

Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
Egy párt vagy lányt keresek Szimpla kert környékén ma este