Sziasztok. Kecskeméten ma este?
Dunaharaszti környékén keresek most valakit akivel amihez kedvünk van
Sziasztok ! Olyan párt keresnék akinek hölgy tagja kiverné vagy leszopna párja előtt ! akit izgat ez írjon privátban . Köszi .
Holnap délelött partnert keresek vas megyé
ben
ben
Sziasztok!
Ma este keresek aktív srácot Budapestről orálhoz. Helyem nincs.
Ma este keresek aktív srácot Budapestről orálhoz. Helyem nincs.
Holnap délelőtt videós szopásra/szopatásra várja a férjem a jelentkezőket. Lehet hölgy, férfi.
hétköznap reggel vagy késő délutáni órákban nyiregyi állomás és környékén szopnék, helyem nincs, ha neked van, vagy autó az megfelel.
Csepelen szopnék, szopatnék
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Pénteki napra keresnénk barátommal párt. Pest és környékén. Privátba várjuk a megkeresést!
Csepelen ma délután szopnék, szopatnék
Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal találkoznék ma vagy holnap!
Csepelen ma délután szopnék, szopatnék
Sziasztok! Debrecenben keresek nőt alkalmi kalandra, (ha úgy alakul akár tartós titkos szex kapcsolatra is) ma 13 óra körül. Diszkréció fontos! Kor nem lényeg.
Bi pár esetleg nem keres bi pasit? 30 vagyok, minden jóra nyitott, a passzív szerepet is szeretem

Párosunk hölgy tagja részére kersünk nagyobb mérettel megáldott pasit alkalmi légyottokra. Csak Kecskemétről! Üzenetben jelenkezzen, akinek ez felkelti az érdeklődését. Köszönjük!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Kecskeméti elhanyagolt feleséget keresek diszkrét kalandra
Sziasztok! Egy kedves pàr társaságát keresem hetero vagy akár enyhe bi alapon! 37 éves normális, sportos srác vagyok
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki, aki szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!