Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok. Szombat estére keresek Budapesti partnert , partnereket hölgy, pár személyébe .Én 50 éves pasit vagyok aki benne van sok jó dologba nem dohányzom iqost szívok, sajnos fogadni nem tudok, de hölgyeknél helyet tudok biztosítani , pároknál sajnos nem.
Egész estés talira gondoltam !! Akit érdekel írjon szívesen ismerkedek Üdv Laca
Egész estés talira gondoltam !! Akit érdekel írjon szívesen ismerkedek Üdv Laca
Sziasztok szép napot.
Ma estére 23 órára keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
Most hétvégére keresek egy Hölgyet Vas megyében aki bevezetne egy análisan szűz pasit a pegging rejtelmeibe.Aki megújjazna,kitágítana és meg is dugna felcsatolhatójával.Jó lenne már átélni a fordított szerep adta lehetőséget.Helyem van.
Péntek estére keresünk nem dohányzó párt párcserés örömökre.
Budapest, helyünk van, de utazni is tudunk.
Minden párnak válaszolunk.
Budapest, helyünk van, de utazni is tudunk.
Minden párnak válaszolunk.
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Sziasztok! Ma reggel 9ig várom hölgyek társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled! Köszönöm!
Mostanában valakinek lenne kedve franciázni egyet rajtam dunakeszin és/vagy környékén?

Mai nap lenne kedve valakinek Kecskeméten egy kis kalandozáshoz? Hely van!
Bisex párt, vagy pasit keresek aki szophatò. Ma 22 òra körül. 11/22 kerület.
Férfias aktív bi pasival taliznék ma. Moszkva tér környékén hely is van
Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok!
Zsámbok..Kóka ma délután?
Sexpartnereim keresném!
Zsámbok..Kóka ma délután?
Sexpartnereim keresném!
Sziasztok
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (2025. 09. 30. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 19:10

Holnap délelőtt videós szopásra/szopatásra várja a férjem a jelentkezőket. Lehet hölgy, férfi.
Férfias aktív bi pasival taliznék ma napközben. Moszkva tér környékén hely is van
Gödöllőnél valaki aki cumizna most?
Szombat délutánra estére keresünk férfit férfiakat a Balaton partján. Helyed legyen!
Kecskeméren szopnék.