Hogy én ezt miért csak most olvastam!
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 10. 04. szombat 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 04. szombat 01:39

Most helyes baratnom dugatasara keresunk min 19-est a 2. kerületben. Viber kell
Most, reggeli, vagy délelőtti közös hokizásra, esetleg kölcsönös orálra keresek társat. Bp
Diszkréció adott és elvárt.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Ma estére keresek lányt , hölgyet , vagy párt a hölgy örömére Szombathelyen. Helyem van. Várom az üzeneteket!
Ma napközben vecsésen szopnèk(mehet kölcsönösen is), autóban.
Sziasztok miskolon egy kozos hoki most???
Eger-Miskolc !! Most, 30 as férfi kalandozna.
Csak hölgyek örömére
Csak hölgyek örömére
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 10. 04. szombat 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Csatlakoznèk nagyon

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Ráckeve környékén most lány/pár hetero mókára? hely van.
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
Ma azaz PÉNTEK keresek jó fej, elsősorban sportos, izmos srácokat közös lazulásra.
13. kerületben leszek, 1-es villamos vonalához közeli lakásban.
Lesz nálam farokpumpa, fleshlightok, farokgyűrűk.
Kb szombat reggel 8ig érek rá. Ha írsz, adj valami elérhetőséget lehetőség szerint!
13. kerületben leszek, 1-es villamos vonalához közeli lakásban.
Lesz nálam farokpumpa, fleshlightok, farokgyűrűk.
Kb szombat reggel 8ig érek rá. Ha írsz, adj valami elérhetőséget lehetőség szerint!
holnap reggel/délelőtt debreceni vasútállomás, vagy fórum környékén szopnék. írj ha aktuális
Szép estét! Ma este hölgynek, párnak hetero alapon a hölgy örömére lennék kellemes társasága. Utazni tudok.
Ha előbb írtál volna!
(Ez egy válasz 18katica üzenetére (2025. 10. 03. péntek 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 18:27

Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (párosunk férfi tagja - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (párosunk férfi tagja - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Sziasztok szívesen ismerkednek párral, vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok. Miskolc Sárospatak környékről.
Sziasztok!
Sziasztok! Zala megyében ma estefele van esetleg érett hölgy aki egy kis kényeztetésre vágyik? 21 éves srác vagyok