Nyíradonyban valaki most?
IV,XIII???
Hali szívesen megl@togatok elhanyagolt nőt asszonyt utazni tudok, helyet intézek!! Privin várom a leveleket.
Bi vagy aktív srácot keresek lesz ami lesz alapon.
Egész nap szívesen fogadok vagy meglátogatok nőt, nőket, párt a vágyaink kiélésére
Ma 17. Kerület és környéke.
Szívesen találkoznék.
Szívesen találkoznék.
Nyírbátorban most valaki alkalmi titkos kaland? Diszkréció fontos!
Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos pàrral ismerkednék. Tali ma este, holnap este akàr csak egy beszélgetésre, ismerkedésre. Helyem van.
Diszkrét, baràtsàgos pàrral ismerkednék. Tali ma este, holnap este akàr csak egy beszélgetésre, ismerkedésre. Helyem van.
Sziasztok!
Mai vagy holnapi napra keresek tiszaújváros vagy környékéről pasikat!
Várom az üzeneteket.
Mai vagy holnapi napra keresek tiszaújváros vagy környékéről pasikat!
Várom az üzeneteket.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!Békéscsaba!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Sziasztok! Mára keresek délután, estefele Salgótarján környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandhoz. Részleteket privátban:P
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok
11kerben gellert kornyeken valaki aki cumizna nekem
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Merre?
(Ez egy válasz Andras777 üzenetére (2025. 12. 03. szerda 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok
(Ez egy válasz chubbp üzenetére (2025. 12. 03. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti aktív pasi ma este? helyem van zuglóban
Tartalmas sexre fogadnám partereim ma este!Békéscsaba!
Holnap 4-től, szaunáznék bi aktívakkal, Budapesten a VIII-kerben. Bokalancról megismersz, csak gyere oda.

naphal

iby21
Tanya Couch