Sziasztok jóreggelt! Hölgyet keresek ma délelőtt. Kb 13 óráig Debrecenben alkalmi titkos kalandra! Kor nem lényeg. Diszkreció fontos!
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Szabolcsból keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst, akár a párja jelenlétében is!!!szakképzett masszőr vagyok, higiénia és diszkréció természetes!
Izgalmas vasárnap estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel főként Pest megye és környékén. Akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék, találkoznék.
Ma azaz VASÁRNAP este keresek jó fej, elsősorban sportos, izmos srácokat közös lazulásra.
13. kerületben leszek, 1-es villamos vonalához közeli lakásban.
Lesz nálam farokpumpa, fleshlightok, farokgyűrűk.
Ha írsz, adj valami elérhetőséget lehetőség szerint!
13. kerületben leszek, 1-es villamos vonalához közeli lakásban.
Lesz nálam farokpumpa, fleshlightok, farokgyűrűk.
Ha írsz, adj valami elérhetőséget lehetőség szerint!
orál kaland ma este budapesten?
☝️ Szuka kiadó ..aktív kannak...Tatabànya - Szfv ig
Fehervar vki egy bisex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szèpvölgyin egy nő esetleg ma este?.....feleséget is elkapnék...
Férfias, intelligens, jóképű férfiként nőt, párt meglatogatnék ma este az elképzelésetek szerinti izgalmas programra Budapesten és északi vonzáskörzetében. Hetero alapon mindenre nyitott vagyok. Jártas vagyok cuckoldban, hármasban. Egyeztessünk privátban
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán a hét második felében költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, kizárólag nőt vagy párt. Kedden és szerdán Pesten leszek. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok.Diszkrét szextalira keresek hölgyet 45 éves korig Győrben.Fő a diszkréció.
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Sziasztok! Ma 18.00 körül egy kaland a XI. Kerben? Írj privátban.
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Szia !
Volna kedved ma este 21 óra körül párosunk hölgytagját megmasszírozni, kinyalni és ujjazni férje jelenlétében, viszonzásképpen leszop, vagy kiveri neked ahová csak szeretnéd, de akár te is ráverheted ? Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Volna kedved ma este 21 óra körül párosunk hölgytagját megmasszírozni, kinyalni és ujjazni férje jelenlétében, viszonzásképpen leszop, vagy kiveri neked ahová csak szeretnéd, de akár te is ráverheted ? Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Sziasztok, holnap délelőtt Csepelen, megnézné valaki hogy verem ki a farkam???
Kiskunhalas és környékéről valaki

naphal