Szép jó reggelt! Ma, napközbeni, késő délutáni találkára keresek EGY szimpatikus párt, vagy EGY szimpatikus nőt.
Sziasztok Pesterzsébet fürdőben pár,vagy hölgy aki szivesen rosszalkodna ma dél körül?
Sziasztok Nyiregyi férfi keresi partnerét akár tartós diszkrét viszonyra
Sziasztok, hölgyel szeretnék ma délelőtt talâlkozni, aki szeret kényszernyalatni. Én bekötött szemmel fogok feküdni az ágyon, Neked csak annyi a dolgod hogy a fejemre ülsz és élvezed. Viszonzást nem kérek.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Sziasztok, Budapest, December 27-28 keresünk egy férfi beszállót a nő örömére, ahol a hölgy játékszere lennél 1-2 órára. CSAKIS sportos, jóképű pasik érdekelnek akiknek átlag feletti a mérete és teljesítménye. A tökéletes lenne a kockahas hihetetlenül vastag kemény farokkal.
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Sziasztok valaki most 20ker?
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Csepelen szopnék, szopatnék
Szopna valaki most 3ker, hely van?
Ma 18:30-tól kint leszek megint Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Legyen egy jó alakalom!!!
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!! Imádok nyalni minden lyukat! Nyalnak ájulásig!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!! Imádok nyalni minden lyukat! Nyalnak ájulásig!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Holnapi nap napközben hölggyel v párral kalandoznek Bp .privatban várok választ.
Szopna valaki most Békásmegyer??

naphal

jvs
Monika T