Most valaki 11kerben aktiv vagyok
Nem értem! Heteroként kell betegnek érezni magam? Minden fórumon hemzsegnek a....
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok!Ma estétől jövő vasárnapig keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék, fedezzünk fel új dolgokat.
Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Ne lepődj meg olvasni nem tudnak kapok enis ugy uzenetet azt sem tudja kinek ír
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 09:20
Nem értem! Heteroként kell betegnek érezni magam? Minden fórumon hemzsegnek a....
Sziasztok, Esztergomban töltjük a hétvégét. Holnap, hétfőre keresünk utazni tudó párt napközbenre.
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek belevaló hölgyet. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Most valaki,aki leszopna vecsésen?
Belvárosban vagyok, jó fej pasit (max 45 év) szopnék, faszt vernék egyebek
Sziasztok, Szolnokon nő, vagy pár?
Dunakanyarban ma valami kaland?!
Szegeden keresek párommal férfit többit privátba
Férfias, biszex, hetero életvitelű srác keres hasonlót diszkréten. Gyöngyös -Hatvan-Eger- Salgótarján és vonzaskorzetében! Írj privát üzenetet!
Párokhoz csatlakoznek ma B pesten .
. A estére keresek biszex fiút vagy biszex párt. Pár lehet hetero is. Pest környékén. Utazni tudok
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal.ill.lányal.hölgyel.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal.ill.lányal.hölgyel.
Sziasztok! Ma -holnap hölgy, pár k.barcika vonzáskörzetében, akár autóskaland is!☺️
Sziasztok!
Párt fogadnánk ma este Budapesten ,de utazni is tudunk !
Párt fogadnánk ma este Budapesten ,de utazni is tudunk !

naphal

Magdalena