Ma szívesen csatlakozom párokhoz hölgyekhez!!
Írjatok privátban és jövök wink
Írjatok privátban és jövök wink
Ma Pesten?
4.ket most valaki?
Sziasztok. Pár,hölgy akikkel találkozhatnék? Szívesen ismerkednék velük.
Budapesten ma este valaki szex vagy kukkolás?
Orál gumiban! Ok te szopsz!
(Ez egy válasz CsakGumiban üzenetére (2026. 01. 02. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 01:01
Sziasztok! 30-as átlagos srác keres Orálpartnert Délpesten.A nevemből adódik h csak gumiban! Fő a biztonság.
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Sziasztok, Bp-en keresek hölgyet. 48 éves hetero pasi vagyok.
Bp-Pilisvörösvár közelében hölgyet keresek kikacsolódáshoz. Fesztelen együttlét nálad, nálam, semleges helyen.
Ha érdekes számodra a lehetőség, írj!
Ha érdekes számodra a lehetőség, írj!
Azt a pasit keresem aki hosszasan szeret és tud is popsit nyalni!
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony srác vagyok.
Osszeszokott hármasunkhoz keresünk plusz lány vagy párt
43eves dögös, bevállalós kevés gátlással rendelkező csajszi és 30 éves sportos, laza jófej hetero pasik vagyunk
Utáni tudunk, Budapest és Tatabánya környékén lenne a legjobb.
Privibe
Viber, Google chat, WhatsApp ... elérhetőséget várunk
43eves dögös, bevállalós kevés gátlással rendelkező csajszi és 30 éves sportos, laza jófej hetero pasik vagyunk
Utáni tudunk, Budapest és Tatabánya környékén lenne a legjobb.
Privibe
Viber, Google chat, WhatsApp ... elérhetőséget várunk
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!
Sziasztok!
Sex extrém helyen ma napközben?
Hölgy ,pár leveleit várom!
Sex extrém helyen ma napközben?
Hölgy ,pár leveleit várom!
Sziasztok! 30-as átlagos srác keres Orálpartnert Délpesten.A nevemből adódik h csak gumiban! Fő a biztonság.
Szép Estét. Megprobalom hátha.. Olyan partnert keresnék Érd Környékén aki benne lenne a mostani orakba egy finom lazításba...Csak ha találkoznál is akkor írj.
Sziasztok. Székesfehérváron valaki holnapi nap? Lányok, Nők, Párok?
Kanis, vékony, 25 év körüli fiút szopnék, lovagolnék titokban, akár most. Pilisen hrlyem van, de autózni is tudok. Többen is lehettek.

naphal