Estét Hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés, és örömszerzés céljából. Nem dohányzom.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés, és örömszerzés céljából. Nem dohányzom.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran
Ma estére keresek valakit, aki leszopna. Helyem nincs, de utazni tudok, XI. kerület és környéke. Max 40 éves korig.
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek most a hétvégén partnert.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma
Szép Estét. Megprobalom hátha.. Olyan partnert keresnék Érd Környékén aki benne lenne egy finom lazításba...Csak ha találkoznál is akkor írj.
Sziasztok
Macikedvelő kanos pasikat keresek minden jóra!
Hajdú-Bihar megyében vagyok megtálalható!
Írj ha érdekel a dolog!!!
Macikedvelő kanos pasikat keresek minden jóra!
Hajdú-Bihar megyében vagyok megtálalható!
Írj ha érdekel a dolog!!!
Cam sex valaki csajszik ☺️☺️☺️
Szaisztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már ma estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is zalálkozhatunk, előttünk az év és az élet. Priviben keress(etek) és beszéljünk meg vmit
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony srác vagyok.
Sziasztok! Méretes ápolt pasiként ma este szívesen kalandoznék, részletek privát üzenetbe!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Bp-Pilisvörösvár közelében hölgyet keresek kikacsolódáshoz. Fesztelen együttlét nálad, nálam, semleges helyen.
Ha érdekes számodra a lehetőség, írj!
Ha érdekes számodra a lehetőség, írj!
Sziasztok! 28 eves, kulturalt, sportos es apolt srac a mai este vagy holnap egesz nap szivesen csatlakozna parokhoz vagy swinger bulihoz Budapesten es kornyeken! Adatlapomon kepeket talaltok rolam es szivesen kuldok is! Viber-en tudunk beszelni! Ha erdekellek titeket varom az uzeneteteket! Kor nem szamit, kedvelem az erett korosztalyt is!
Sziasztok,
estére keresek párt vagy nőt!
estére keresek párt vagy nőt!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Szép napot. Fejér megyéből keresnék nyitott nőt,párt..
Vasárnap estére keresek egy hölgyet akit lehetne nyalni ujjazni vagy szexelni élvezeteket halmozni.
Kocsiban ha bevállalós vagy és nem fázol
Akkor a szabadban is akár.
Kocsiban ha bevállalós vagy és nem fázol
Akkor a szabadban is akár.
Székesfehérváron valaki?
Veresegyház vagy környékén ismerkednék. Diszkrét kalandra! ☺️

naphal

Cloe