sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 48 éves normális hetero pasi vagyok, helyem van a 11. kerületben, de utazni is tudok
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok, illetve online is szívesen ismerkedek.
Sziasztok!
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül kötelezettségek nélkül diszkréten!
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül kötelezettségek nélkül diszkréten!
Sziasztok! Parhoz csatlakoznek a mai nap folyaman! Utazas megoldhato!
Sziasztok! Holnap délelőtt Veszprém környékén kalandoznék, hölgyel, elhanyagolt anyukával, párokkal!
Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni! Várom privát leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni! Várom privát leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Székesfehérvár környékén nőt keresek, jól kinyallak, aztán megkapod....nem beszélgetni akarok..40es, igényes, ápolt pasi vagyok, frissen borotválva...
Feleséget is lerendeznék...a férje elött..
Feleséget is lerendeznék...a férje elött..
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén?
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén?
Sziasztok lene itt hölgy vagy pár aki a mai napon találkozna velünk a Pesterzsébeti fürdőben?
Kecskemét és környéke,? Szopnèk
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok bi parokat holgyeket keresek pest\pestmenyebe
Írj privátban
(Ez egy válasz Gloryyfan üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 07:10
Jó reggelt. Békásmegyeri glorys kaland ma 12:00 körül? Aktív vagyok!
Sziasztok. Január 23-ra keresek egy hölgyet akivel reggeltől reggelig elszorakoznank
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom..
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom..
Jó reggelt. Békásmegyeri glorys kaland ma 12:00 körül? Aktív vagyok!
Sziasztok, mai napra keresek partnert leginkább Pásztó-Hatvan-Gyöngyös-Eger vonalon. Ha valakinek érdekes lehet a dolog, privátban várom a leveleket !
Gödöllőnél fiatal srácot keresek cumira
Bp belvárosban pasi aki kicsit lazítana és belém tenné a faszát?
Szerdára és/vagy csütörtökre (01.21.-01.22.) keresek férfi partnert Győrben. Hely van (lakás, nem kocsi), anyagiaktól mentesen. Kor, alkat lényegtelen, ápoltság viszont elvárt
Sziasztok izgalmas éjszakát. Keresek párt, hölgyet legfőbbként Pestmegyés környékén, szívesen találkoznék veletek.

naphal

tipdick
Joyce Angel