Budapest 7.kerületi masszázsszalonba szeretnék lányt, hölgyet vagy pár hölgyét elhívni páros masszázsra és egy órás jakuzzira. Természetesen a programot én állom. Egyeztessünk privátban
Sziasztok! Hellyel rendelkező partnert keresek Szekszárdon ápolt nagyméretű biszex férfi bi pár házaspár személyében tartalmas kölcsönös szexre.
Sziasztok
4 kerulet kornyeken mostanaban?
Csepelen délután szopnék, szopatnék
Holnap délelött a XII. Kerületben leszek elérhető. Ha lenne rám igény esetleg.
debrecen környékén szombati napon hölgyek?
Ma tiszakében a fürdőben kora délután a kis szopi
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Pénteken átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se. smile
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se. smile
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Mostanra keresek egy max 40 éves partnert ,átlagos testalkattal , ,akit izgatna ha kiverném a farkát vagy akár ő is nekem. Hely megoldható . Pest megyében vagyok. Sportos ,egyhe bi vagyok magam is.
Sziasztok! Párommal keresünk lány harmadikat, akár csak leskelodesre
Budapest II
Budapest II
Sziasztok. Holnap délután Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék kukkolnék. Írj privát.
Hellyel rendelkező ápolt diszkrét nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt keresek Szekszárdon tartalmas kölcsönös szexre. Írj rám ha érdekel!
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Nemsokára Budaörs környékére megyek .itt a közelben raero hölgy v pár ?
Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok! Hölgyet, nőt keresek Nyíradonyban, vagy környékén alkalmi titkos kalandra, ma délutánra! (Kb 3 órától) este 9 ig. Diszkréció fontos! Érezzük jól magunkat.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Ma nap napközben hölggyel v párral kalandoznek. Hölgynek masszirozasal is.Bp

naphal

Daniela