Sziasztok! Szekszárdon van olyan hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex férfi bi pár házaspár kölcsönös szexre ?
Gödöllőn scácot keresek cumira, privátban írj
Sziasztok! Többesben tapsztalt, igényes pasiként keresek pàrt egy kis kötetlen szórakozásra szombaton egész nap
Budapest és környéke lenne az optimális, de rugalmas vagyok.
Bdsm-cuckold érdekeltség sem hátrány …
Budapest és környéke lenne az optimális, de rugalmas vagyok.
Bdsm-cuckold érdekeltség sem hátrány …
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
szia én ráérek most
(Ez egy válasz Kabalapar üzenetére (tegnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma/holnap este ráérünk párommal Budapesten. Privátban írhattok.
Gödöllőn fiatal srác cumira?
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Gödöllőn cumira keresek fiatal srácot.
Nyékládháza,Miskolc kérnyékén pár vagy hölgy?
30F
30F
Sziasztok! Adatlapom szerint ma este párral kalandoznék. Feleséget, barátnőt kényeztetnék a férje/barátja jelenlétében. Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó-Gödöllő…
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Ma este lakásunkon adatlapunk szerint kalandoznánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok! Budapesti hölgyeket, párokat keresek holnap (szombat) délelőtt vad, kemény dugásra. Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Nem kávézgatni, szexeni akarok. Olvass adatlapot!
Asszonyok lányok párok ?Gödöllő és környéke ?
Sziasztok! Ma kb. 17-18h-tól éjszakába nyúlóan szex? 40 éves igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel, hölgyet, párt keresek Bp-n, hely kell.
Szombat este Szántód- Lelle- Simontornya térségébe intelligens páros, hármas vagy többes játékához csatlakoznék, egy érzéki olajos masszázzsal, hetero alapon.
(Telefon vagy viber egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt és szóban gyorsabb tisztázni a részleteket!)
(Telefon vagy viber egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt és szóban gyorsabb tisztázni a részleteket!)
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Jobb reggelt mindenkinek
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm

naphal

KA-ZO
Lola