Sziasztok!
Holnap napközbenre baràtsàgos, diszkrét pàrt keresek. Helyem van, de utazok is szívesen elfogadható tàvolsàgon belűl.
Holnap napközbenre baràtsàgos, diszkrét pàrt keresek. Helyem van, de utazok is szívesen elfogadható tàvolsàgon belűl.
Sziasztok, későn de írtam
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:45
Sziasztok ! Fiatal (!!!) Srácot keresünk ma estére , akár kukkolni is! Privizz
Ma estére keresünk egy párt,egymás előtti parcseres szexre! Budapest! Helyünk van a 19.kerben. Esetleg bi fiu is szoba jöhet.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!Mai napom is szabad!
Helló.
Kamionos pasi Kecskemét? Kíváncsi hetero pasi Kecskemét? Írj ha érdekel.
Kamionos pasi Kecskemét? Kíváncsi hetero pasi Kecskemét? Írj ha érdekel.
Sziasztok, hölgyet keresünk ma vagy holnap estére Salgótarján-Budapest környékén, helyet biztositjuk.
Sziasztok!
Ma este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
Ma este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
Sziasztok.
Ma este pár Jászberény környékén spermás játékokra???
Ma este pár Jászberény környékén spermás játékokra???
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz,és környékén átlagos alkatú Nő,Lány,Feleség Borotvált "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ORGAZMUSIG...kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Sziasztok szombat azaz ma késö délután 1-2nagy méretü ffi minimum 19 cm?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok. Kecskeméten?
Füred, Zánka, Nagyvázsony vonalon pasi ma este?
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel ismerkedne 12 ker környéki buvohelyre párok szóló hölgyek érdekelnek hetero alapon szép estét
Sziasztok! Ma éjjel, vagy szombaton egész nap csatlakoznék párhoz a hölgy örömére
Tapasztalt vagyok többesben, szeretem a jó hangulatú , forró összejöveteleket. Igényes vagyok, diszkrét és rendelkezek kellő iq-eq kombinációval is
Tapasztalt vagyok többesben, szeretem a jó hangulatú , forró összejöveteleket. Igényes vagyok, diszkrét és rendelkezek kellő iq-eq kombinációval is
Sziasztok
Spontán találkozóra VALÓS hölgy vagy pár?
Moto
Spontán találkozóra VALÓS hölgy vagy pár?
Moto
Sziasztok Tatabányai fügetlen heteró férfiként szívesen ismerkednék hölgyel párral.
Estét hölgyek.
Pesten hölgy ma, (pár hetero alapon) városligetben vagy margitsziget japán kert és környékén egy kis kaland.
Pesten hölgy ma, (pár hetero alapon) városligetben vagy margitsziget japán kert és környékén egy kis kaland.

naphal

Simi