Sziasztok
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kényeztetésre,masszázsra vagy más izgalmas dologra.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kényeztetésre,masszázsra vagy más izgalmas dologra.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Dunavarsány és környékén keresek párt, férfit ma, holnap és pénteken
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Szekszárdon hellyel rendelkező szexpartnert keresek ápolt biszex férfit bi párt házaspárt kölcsönös szexre párnál mindkét fél örömére akár autós kalandra is. Ha érdekel írj privátba!
Budaörs környékén töltőm az éjszakát kamionnal, szívesen venném nő, pár társaságát.
Szép borotvált puncit nyalnék
Szép borotvált puncit nyalnék
Ma este szivesen fogadnék párt esetleg hölgyet a XI kerületben.!
Zala és környező vármegyékből párokkal ismerkednék
Keresem azt a partnerem aki imádná ha egy vastag farkú pasi farkát rendesen megdolgozhatja... Ki is lehet kötözni és használd a farkam ameddig feláll, orgazmuskontroll vagy milking csak te döntöd el, akár tarta mereven órákig egyetlen orgazmus nélkül míg te nyalatod a feneked és a puncid velem...
Sziasztok !
Ma este fogadok lányt vagy párt.
Gyertek…..
Ma este fogadok lányt vagy párt.
Gyertek…..
Sziasztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresnék hölgyeket vagy párokat hétköznap nap közbeni találkozókra. Sokmindenben benne lennék, keressetek nyugodtan. Sok sikert mindenkinek!
Jóreggelt! Mátészalkán hölgy vagy pár ma délelőtt esetleg? Csak diszkréten!
sziasztok!ma délelött valaki veszprémbe?szopnék egy jot.belváros-korház környéke.helyem nincs,igy vagy kocsidba vagy szabadban.mackos bi hapsi vagyok.
Debrecenben cumiznék és a szőrös macis farkammal cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Most valaki Budán szexelni?
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Csütörtök délelött, hölgy,pár?
Szépet mindenkinek. Hölgyel ismerkednék párhoz csatlakoznék. Ha szinpatikus lennék.
Ma 20:30-21:00 körül M7 Budapest Fehérvár között parkolóban szopi?

naphal

Szétbasz31
Angel Dark