Sziasztok!
Ma estére, magára igényes hölgy vagy párhoz szívesen csatlakoznék!
Ma estére, magára igényes hölgy vagy párhoz szívesen csatlakoznék!
Székesfehérvár környékén nőt keresek!
Sziasztok!
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Sziasztok! Köszönjük a sok érdekődést és jelentkezést a szombatra. Egyben jelezzük, hogy "minden jegy elkelt"
Örülünk, hogy vannak itt még komoly, valós és igényes pasik.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Niki
Örülünk, hogy vannak itt még komoly, valós és igényes pasik.Kellemes hétvégét mindenkinek!
Niki
Hali szép délután
Sziasztok!! Szopnék, egy jó nagy faszt mély torkosan.... nyelem is... Helyem van... Érd-Dél-Buda és környékéről valakik???? kúrhattok is!!
Szexelnek 11 kerben
Velencei tó kornyeken bi/heteró aktív pasi, aki kalandozna? Nudi környéke esetleg? Ma mostanság
Szép napot . Hölgy szexpartnert keresek Veszprém és vonzáskörzetéből ,Amennyiben csak 1 alkalomra kellene egy pasi , abban is benne vagyok .
Dunakanyar környéke most vki?!
Hajdú megyében , esetleg környékén hölgy aki szeretne egy erotikus yoni masszázst? Esetleg több.?
Sziasztok ma péntek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Pénteken, napközben Vác környékén valaki?!
Valaki most 20ker?
Sziasztok!
Megdugna most valaki budapesten?
Megdugna most valaki budapesten?
Budapesten hellyel rendelkező párt vagy nőt keresünk péntek estére
18eves cuki csajszi vagyok
Partnerein 31 éves sportos Adonisz pasi plusz a haverja szinte 31 giga farkú srac
18eves cuki csajszi vagyok
Partnerein 31 éves sportos Adonisz pasi plusz a haverja szinte 31 giga farkú srac
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
sziasztok, pénteken napközben Bp-en randiznék hölggyel.. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Repter mogott dugnek akar most is!
Kíváncsi heteró sráccal haverkodnék Gödöllő közeléből.Privátban írj.

naphal