Sziasztok ! Ma délután ápolt biszex férfi lenne egy kis kalandra Szekszárdon? Írj privit !
Sziasztok! Ma választás, ha eleged van a politikából és egy jó szexre vágysz akkor válassz engem! Ápolt, intelligens, magas szex kultúrával rendelkező pasiként párok és lányok társaságát keresem!
Ma valaki Vecsésen autóban közös maszti, szopás?
Sziasztok! Hétfőn napközben kalandoznék! Hölgyek, párok! K.barcika és környékén, akár autóskaland is szóba jöhet!
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos , 44 éves full heteroszexuális pasi. Szívesen meginnek ma egy kávét vagy randiznèk egyet, kötetlenül... Lányokkal, parokkal
50+/186/100 Budapesti férfias férfi (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Csak nőt keresünk
Tudom 0% az esély rá de 18 éves Jázmin most arra a következtetésre jutott neki elég csak egy plusz csajszi
Tudom 0% az esély rá de 18 éves Jázmin most arra a következtetésre jutott neki elég csak egy plusz csajszi
Sziasztok!
Reptérnél most?
Reptérnél most?
Bekapnék valamit ma
Pár, hölgy akikkel találkozhatnék? Szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok!
Vasárnap este Budapest és környéke kaland?
Vasárnap este Budapest és környéke kaland?
Mostanában Boglár, vagy Fenyves környékén pár, aki találkozna?
Sziasztok. Pár, hölgy ,választás előtti találka, dugás és miegymás? Szívesen ismerkednék Pest megye és környékén. Helyem is van.
Ha nem töketlenkedsz, szeretsz szopni szopatni, van helyem Budán este!
Sziasztok este valaki 2 kerület környékén? Üdv Attila
Ma estére keresünk adatlapunk szerinti pasit ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Holnap este meló után kb. fél hét-háromnegyed hét körül mindenképpen ki megyek a Fóti Auchan parkolóba. Már csak azért, hogy megmutassam magam. Papucsban, tangában, szupermini szoknyában leszek. Ha tetszik a látvány, gyere oda és ha úgy alakul, számba veszem, de be is teheted a fenekembe.
Most valaki kaland békásmegyeri gloryban? Aktív vagyok!
Sziasztok!
Ma estére korunkbeli párt keresünk (max 40 éves korig) Győr és környékéről!
Üdv,
L,H
Ma estére korunkbeli párt keresünk (max 40 éves korig) Győr és környékéről!
Üdv,
L,H
Most vki Zala megye esetleg Vas megye

naphal

Dorety