Mai randira keresek Bp-en hölgyet közös élvezetekre. 48 éves hetero férfi vagyok. Helyem is van, de utazni is tudok.
Pesten keresünk fiatal nagy méretű uni bi fiut vagy hasonló párt.
Sziasztok! Ma illetve holnap estére keresek kaland partnert!
Péntek estére tényleg nincs egyetlen egy pár vagy csajszi se aki talalkoznanvelunk? Fiatalok vagyunk, én sportos, Zoli is sőt a farka is nagy.
Szeretnék ismerkedni tőlem idősebb hölgyel akár adatlapom szerint is.
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom levélben a jelzést.
Köszönöm
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom levélben a jelzést.
Köszönöm
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget nyalnék élvezésig
Ma este Győr környékén kalandoznék!
Ma délelőtt 11:00 után Fóti Auchan parkoló?
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa és környéke!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa és környéke!
Lányok nin kedvetek be kapni valamit ma délelőtt dél körül? Tatabányán. 30 as pasi vagyok. Ha igen írjátok rám
Sziasztok!
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Mai napon közös maszti szopás-szopatás Vecsésen autóban ,valaki?
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Akár kora reggel már!!!Dugatnám csupasz,tágított,szaftos lyukam!!!!
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Szombat estére keresünk privát bulit. Kis pasis többlet nem gond, de ne ők legyenek túlsúlyban, ha lehet. Utazni is szívesen utazunk belátáható távolságon belül.
Négyes hatos vagy akár többes is szóba jöhet.
Privátban írjatok kérlek
Négyes hatos vagy akár többes is szóba jöhet.
Privátban írjatok kérlek
Délpesten valaki most egy gyors szopatásra? Autoban, szabadban vagy nálad.
Sziasztok!
31 éves, budapesti, sportos, nyitott srácként keresek partnert ma estére. Igényes lakásomon fogadlak.
31 éves, budapesti, sportos, nyitott srácként keresek partnert ma estére. Igényes lakásomon fogadlak.
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Ma valaki kér egy fiatal sráctol (23 eves vagyok atlagos/sportos alkatú) egy érzelem mentes szopást?
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul smile
17:00-18:00környékén.
Déli pályaudvar Corvin kornyeken
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul smile
17:00-18:00környékén.
Déli pályaudvar Corvin kornyeken
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba

naphal

Kimberly