sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Holnap vasarnap delutanra keresunk pesten beszallokat
3 fiu 1 lanyhoz
Mindket reszrol bi parok elonyben!
Jelentkezni uzenetben!
3 fiu 1 lanyhoz
Mindket reszrol bi parok elonyben!
Jelentkezni uzenetben!
Sziasztok. Pár?
(Ez egy válasz Monster07 üzenetére (tegnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:04
Sziasztok! Valós nagyfarkú normális heteró srácot keresünk pécsen, akár ma estére is.
Mostanra keresünk adatlapunk szerint ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Vasárnap este/éjjel Fehérvár környékén kamionos kalandra nővel, párral találkoznék.
Akit ez izgatana, várom a jelentkezést.
Ápolt 40 es pasi vagyok.
Akit ez izgatana, várom a jelentkezést.
Ápolt 40 es pasi vagyok.
Sziasztok Tatabánya vagy környéki szexpartnert keresek! Írj privát!
sziasztok, hölgyet kényeztetnék Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok
Sziasztok! Valós nagyfarkú normális heteró srácot keresünk pécsen, akár ma estére is.
Üdv! Jövöhèt hètfőn, kedden kènyeztetnèk! Igènyes nőt, kortól függetlenül ès akatól! Pàrhoz is csatlakoznèk! Ha van ilyen, kérem privâtot írjon!
Sziasztok írjátok meg beszéljük
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (tegnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:46
Sziasztok!
Holnap estére keresnenk a xv.keruletbe egy 30-50 közötti pasit aki szivesen ráverné a farkát a puncimra.Dagi feleség vahyok!!!!
Légy tiszta apolt tisztelettudó.Legyél férfias és határozott!
Holnap estére keresnenk a xv.keruletbe egy 30-50 közötti pasit aki szivesen ráverné a farkát a puncimra.Dagi feleség vahyok!!!!
Irj
(Ez egy válasz marineland üzenetére (tegnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:47
Ma este lakásunkon fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Ma este lakásunkon fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
18/4 borotvált szívesen
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (tegnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok nagy méretü ffi aki találkozna?
Közben sajnos változott a helyzet még se lesz jó :(
(Ez egy válasz MáteaNyaligátor üzenetére (tegnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:01
Sziasztok! Esélytelenek nyugalmával írok, van egy jó órám arra, hogy valaki leszopjon, helyem van a XI kerületben. 183 cm magas átlag alkatú és méretű potens férfi vagyok.
Sziasztok! Esélytelenek nyugalmával írok, van egy jó órám arra, hogy valaki leszopjon, helyem van a XI kerületben. 183 cm magas átlag alkatú és méretű potens férfi vagyok.
Most szopnek szopatnek nálad Pesten ifj
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Vasárnap partnert keresek Maglódon.

naphal

dubro
Radka