sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
.
Ma estere keresnénk egy kiváncsi hetero vagy bisex srácot, helyed legyen. Fiatal pár vagyunk.
Írj és megbeszeljük a részleteket
Írj és megbeszeljük a részleteket
Ma Füred, zánka, Nagyvázsony vonalon férfias pasi max 45-ig?
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen kalandozna?
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen kalandozna?
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Ma este lakásunkon fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
sziasztok, bp-en randiznék belevaló hölggyel. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
Ma este?
(Ez egy válasz Jozef11 üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 17. vasárnap 11:56
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén aki szivesen kalandozna?
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Sziasztok!
Kedves, baràtsàgos férfiként pàrt keresek kedd estére meg màs alkalomra is. Helyem van.
Kedves, baràtsàgos férfiként pàrt keresek kedd estére meg màs alkalomra is. Helyem van.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok.
Most ebédután szopatnék,stb.
(Komárom - Gönyü)
Most ebédután szopatnék,stb.
(Komárom - Gönyü)
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok !
Ma este hölgy vagy pár ?
Fogadni és utazni is tudok.
Ma este hölgy vagy pár ?
Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok!

naphal

Katrin Wolf