Most valaki vecsésen?
Szopass meg Kecskeméten…
Kíváncsi hetero pasi ???
Kíváncsi hetero pasi ???
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Gödön vagyok, unatkozom.
Vegyél fel a kocsiddal.... és élj vissza a helyzettel.
Vegyél fel a kocsiddal.... és élj vissza a helyzettel.
Ma 14-15 óra magasságában Recsk -Sirok - Verpelét. Diszkrét tali?
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Szopnek, 11 kerben vagyok, párral is oral
Siófok.Székesfehérvár környékén ma délelőtt vki?
Sziasztok! Hetero alapon szívesen fogadnék párokat Csütörtökön reggel 8 töl 15 óráig Székesfehérváron! Képeim vannak fent! Várom privátba jelentkezéseteket
Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos pàrt keresek holnap estére. Helyem van.
Diszkrét, baràtsàgos pàrt keresek holnap estére. Helyem van.
Ma valaki Vecsésen autóban közös maszti,szopnék-szopatnék is!
Jó reggelt! Lenne esetleg kedve valakinek, vagy valakiknek ma reggel egy kellemes ismerkedős kávéra? Olyan mindent szabad de semmit sem muszáj, habos caffera gondoltam. Én 183/80, sportos, 44 éves, full heteroszexuális, állítólag jó farkú pasi vagyok.
Tomi
Tomi
Most éjszaka valaki? Szopok, baszhatsz is. Idős, macis, nagyon ducis előnyben. Nagyon ápolt, passzív köcsög vagyok. Autódban vagy nálad. Reggel 4-ig üzenj és tali! BUDAPEST
Sziasztok! Holnap este 20:30 körül (05. 18.) a XVIII. kerületben fejem a tejet a szabadban. Ha tele vagy jelentkezz és a számba pumpálhatod az összeset, imádom, amikor a nyelvemre robban a sok geci! Lenyelem mindet!
Győrben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Holnap estére keresnék férfit kalandra, Petőfibánya és környéke
24 éves bi vagyok
24 éves bi vagyok
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Sziasztok!
Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

naphal

Laci52
Natalia