Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Helo..
Ma 14 -15 óra körül ,felugranék hozzád...Pestit keresek !
Fotó ,telo nincs .
Ma 14 -15 óra körül ,felugranék hozzád...Pestit keresek !
Fotó ,telo nincs .
Ma este Bp? Ismerkednék ágyamban
Hello
Ma napközben szopatnék..
(Komárom - Gönyü)
Ma napközben szopatnék..
(Komárom - Gönyü)
Nógrád megyében keresek megbízható női partnert akár titokban is, írj bátran!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma este keresek Hatvan és környékén nincs valakinek kedve találkozni? Autóm van így mobilis vagyok ésszerű keretek között .
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Sziasztok Nagykanizsai pasi csatlakozna párhoz vagy csajhoz 100 km körzetben köszönöm
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnerem mostanában!
Üllő-reptér
Autós kalandra keresném partnerem mostanában!
Üllő-reptér
sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam beszélgetés. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj.
Sziasztok Két hét múlva költözöm vissza Budapestre és újra szeretném majd a dreamlandet meglátogatni. Addig is ha esetleg lenne egy pár vagy hölgy akinek lenne kedve megismerni akkro az alábbi elérhetőségen elértek, ahol nagyon szívesen adok meg magamról fotókat és infókat vagy akár máshol is folytathatjuk az ismerkedést. Amúgy 181cm magas, magyar, sportos, értelmes srác vagyok akinek van tapasztalata a hármas és többes játékokban, aktusban. Az email címem: tothadam199505@gmail.com Szép napot mindenkinek!
most szopnêk autóba Tatabánya?
Gyöngyösön keresünk férfit hogy végre kettő fasz előtt térdeljen ma estére
Gyöngyösön keresünk férfit hogy végre kettő fasz előtt térdeljen ma estére
Mostanság lenne hölgy vagy pár akit lehetne kényeztetni orálisan?Komarom-Esztergom környékén keresek partnert!
Mostanra keresünk adatlapunk szerinti férfit aki random eljönne hozzánk, párosunk hölgytagját kézzel és orálisan kényeztetné, aki viszonzásként kézzel kielégítené ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Hetero pár keres pasit hölgy örömére utazni tudunk helyünk is van Dunaújvárosban .. írjatok priviben és küldünk elérhetőséget

naphal

Tera Patrick