sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok mi egy 50 éves pár vagyunk Csongrád megyéből 06.27- re keresünk 35-50 év közötti minimum 18 cm pasikat a 50 éves pár hölgy tagja részére 4-5 pasit. Csak az írjon aki biztos jó neki az időpont. Rövid bemutatkozó üzenetekre válaszolunk csak üzenőfalra nem válaszolunk.
Sziasztok! Két igényes fiatal barát, várja párok, lányok jelentkezését a Hősök terén. Lakás van várjuk a priviket. Udv
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Holnap valaki Barcs, vagy Nagyatád környékén?
Sziasztok . Én Bp-i nem független 50 pasi vagyok ,holnap estére "Péntek 06,05" keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
Üdv
Mostanában hölgy a 11.kerület környékén aki vágyik egy jó szexre?
Mostanában hölgy a 11.kerület környékén aki vágyik egy jó szexre?
Sziasztok!
Ma 18:00 körül vagy később este, hölgy vagy pár lesz a reptéren vagy a Szépvölgyi parkolóban?
Igényes pasi vagyok, írj privátban, tudok menni bárhova.
Szép napot!
Ma 18:00 körül vagy később este, hölgy vagy pár lesz a reptéren vagy a Szépvölgyi parkolóban?
Igényes pasi vagyok, írj privátban, tudok menni bárhova.
Szép napot!
Ma este 8 körül Szekszárd
Cs
tó bi kalandra lenne valaki ?
alf
ör alf
ge
Hölgyet keresek A mai nap dèlutánra.Amennyiben van szabadidőd és szeretnèl egy diszkrèt szexet,kèrlek îrj üzenetet.
Sziasztok,
Ma 20-22 ora kozott Budapest- Miskolc útirányon m3 mas autópálya melleti valamelyik pihenőben egy szopas vagy szopatasra kapható?
Ma 20-22 ora kozott Budapest- Miskolc útirányon m3 mas autópálya melleti valamelyik pihenőben egy szopas vagy szopatasra kapható?
Nyitni szándékozó lánnyal, nővel, párral ismerkednék.
Ma délelőtt hölgy vagy pár akivel találkozhatok?
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok . Én Bp-i nem független 50 pasi vagyok ,ma estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt! Monor -Pilis között!
Autós kalandra keresném partnereim ma délelőtt! Monor -Pilis között!
Ma délelőtt Balassagyarmat, Salgótarján környékén keresnék nőt, imádok nyalni. Írj és ma délelőtt élvezhetsz.
Igényes tapasztalt nyitott férfiként Bevállalós érett párokkal ismerkednék. Creampie, cuckold, bukakke, szendvics, stb…stb.
Gödöllőn fiatal srácot szopnék most.
Írj privátban.
Írj privátban.
Holnap dèlelött fiut keresünk 40 alatti sportos legyen Balaton déli partján esetleg Kaposvár környéke hely kellene

naphal

Janet