Ma délután potens,minimum 18 feletti mérettel rendelkezőt fogadnánk. Biszex hölgy vagy ilyen beállitottságu párt is szivesen látunk. Helyünk van.
Hegedűsbe jön most valaki?
Sziasztok. Ma estére keresek BP. I párt, hölgyet. Sajnos a helyet nem tudom biztosítani mert....
Sziasztok! Fehérgyarmat-Debrecen útvonalon keresek hölgyet egy kis alkalmi kalandra
Ma 12 körül Óbuda ,ujpest vonalon hölgy v pár aki ráérne kalandozni?
Merre?')
(Ez egy válasz X üzenetére (tegnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:10
Törölt felhasználó (4794898)
Hétvégén buli
Hétvégén buli
Kondorosinál ma délután?3 után?
Sziasztok. A Bp/megye valaki egy kis autós kalandra ? Pár esetleg akár csak kukkolasra de be is segíthetek☺️
Sziasztok ma és holnap Siófokon leszünk szívesen ismerkedünk!
11-14 között keresek aktiv, vagy uni pasit, párt!
Székesfehérváron ma este, este 10 után viszonzás nélkül szopnék, vagy kiverném valakinek. Helyem van
Estére fiatal párt nőt keresünk max 40. Kiskunhalas és környéke
Sziasztok. Mai nap hölggyel v párral kalandoznek.hokgyet orálisan kényeztetnem.
Sziasztok!
Szombat estére keresek nyitottan, diszkréten pàrt. Helyem van.
Szombat estére keresek nyitottan, diszkréten pàrt. Helyem van.
Sziasztok. Ma este, éjjel megyek, Pest megyéből, Szabolcs Szatmár Bereg megyébe! Esetleg az utón valamerre, volna hölgy, vagy pár, aki, akik egy autós mókába, benne lennének.Autós parkoló is jó lenne a találkozó pontnak.
Mindenkinek, csodás hétvégét kívánok.
Mindenkinek, csodás hétvégét kívánok.
Sziasztok ma estétől vasárnap estig párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás, utos talalkozo is,közös napozás nudizás,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet. Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk.
nekem még pasi nem fogta veretném autódban
(Ez egy válasz Bikezdő111 üzenetére (tegnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
én férfival veretném autódban
(Ez egy válasz Bikezdő111 üzenetére (tegnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma napközbeni keresek hölgyet párt, uni, pasit!

naphal

warby