Csepelen 12 körül ma
Sziasztok! Ismét megpróbálom. 32 éves férfi vagyok átlagos alkattal és intimmel, ma 15-16 között keresek a XI kerület és környéken hellyel rendelkezőt, aki leszopna.
Napközbeni szabad idővel rendelkező hölgyet keresek,Budapest környékéről!
Most délelőtt hölgyet szopatnék
Sziasztok
Mai napon szívesen találkoznék hölgyel akivel összehozhatnánk egy kellemes,élvezetes találkozót.Helyem van,vagy akár lehetünk szabadban,kocsiban is.Kukkolásra is nyitott lennék vagy ruhapróba.Részleteket privátban egyeztessük.
Mai napon szívesen találkoznék hölgyel akivel összehozhatnánk egy kellemes,élvezetes találkozót.Helyem van,vagy akár lehetünk szabadban,kocsiban is.Kukkolásra is nyitott lennék vagy ruhapróba.Részleteket privátban egyeztessük.
Gyöngyösön keresek olyan hölgyet - titkos kapcsolatra, - aki vágyik valami olyanra, amit otthon nem kap meg. Vagy csak egy kis fülledt erotikára, egy normális 48 éves, szól szituált, értelmiségi, cégvezető pasival, aki ráadásul kiváló dumapartner is egyben. Számomra az életkor a sokadik szempont, a testi tökéletlenségek csak plusz pontot érnek.
Ha te vagy az akivel egy titkos kapcsit ki tudnék alakÍtani, akkor keress. Pasik most ne, pls.
Ha te vagy az akivel egy titkos kapcsit ki tudnék alakÍtani, akkor keress. Pasik most ne, pls.
Jóreggelt! Most reggel Budapest. X. Kerben hölgy egy kis kaland?
helyem van csak diszkréten
helyem van csak diszkréten
Sziasztok. 50 éves szexi dögös nagy mellű páromnak keresünk 06.27 du 16 órái kezdéssel 5-6 férfit.
35-50 év között és minimum 17 cm . Csak az írjon privátba aki el is tud jönni és van elérhetősége. Helye cs megye. Készül saját célra video de csak az akció része igy senki nem felismerhető rajta.
Üzenőfalra nem reagálunk és írj magadról pár sort és, hogy hova valósi vagy. köszönjük
35-50 év között és minimum 17 cm . Csak az írjon privátba aki el is tud jönni és van elérhetősége. Helye cs megye. Készül saját célra video de csak az akció része igy senki nem felismerhető rajta.
Üzenőfalra nem reagálunk és írj magadról pár sort és, hogy hova valósi vagy. köszönjük
De jó lenne ma este Pesten egy párral találkozni, vagy kukkolni öket 22;00 óra környékétől Pesten vagyok, és rá érek.
Sziasztok! Holnap 15:30 körül XI kerületben szopatnék egy jót. Közel 33 éves, átlagos alkatú és méretű vagyok, intimről van kép. Helyem sajnos nincs.
Sziasztok! 25 vagy 26-a este Debrecenbe a Nagyerdőre női ruhában tervezek ki menni! 42 éves bi uni pasi vagyok! Minden jóba benne vagyok! Írj
Holnap autóskalandra keresek partnert!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen! smile Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Sziasztok!
Holnap sopron környékén keresnek játszó társat, hely megoldott!
Holnap sopron környékén keresnek játszó társat, hely megoldott!
Gyöngyösön keresek olyan hölgyet - titkos kapcsolatra, - aki vágyik valami olyanra, amit otthon nem kap meg. Vagy csak egy kis fülledt erotikára, egy normális 48 éves, szól szituált, értelmiségi, cégvezető pasival, aki ráadásul kiváló dumapartner is egyben. Számomra az életkor a sokadik szempont, a testi tökéletlenségek csak plusz pontot érnek.
Azt én is!
(Ez egy válasz Többesgondolatok üzenetére (tegnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:38
Budapest - Szeged vonatozás közben keresek női flörtöt. Írjatok priviben. Pussz!
Sziasztok ! Szabadban kalandra partnert keresek Szekszárdon aki orálisan kényeztetne és dugható lenne valaki aki talizna? Írj prrivát
Szigetszentmiklósi Auchannál fiatal aki szopatna most?
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Valaki most Budapesten ?

naphal

drschwarcz
Vicky