Sziasztok!
Diszkrét, szolid, enyhén bi férfitagú pàrral talàlkoznék a közel jövőben..helyem van.
Diszkrét, szolid, enyhén bi férfitagú pàrral talàlkoznék a közel jövőben..helyem van.
Sziasztok! Hölgyek, párok, mostanában valami, valamit? Budapest és észak Pest... Privát üzenetben keressetek!
Sziasztok !! Monor környéken ismerkednék hölggyel , párral !! 29 éves magára igényes pasi
Ha valaki szívesen kiverné előttem a következő pár órában a farkát Szántód környékén, írjon! :P
Szivesen megnézném.
Szivesen megnézném.
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Szombat,vasárnap este Autódban szopnálak végig természetesen szájba űritéssel ,irj privátba ha érdekel ,Jól szopok
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben írj privát kukkolnek is 17 6a méret
Ha szeretnél jönni INGYENES egész testes masszázsra, írj üzenetet.
Most valaki Vecsés? Szopnek és szopatnek
Sziasztok Hölgyeim! Szigetszentmiklósi Auchan-nál valaki kamionos kalandr?
Sziasztok. Ma napkozben kalandoznek hölggyel v párral.nyititt vok sok mindenre.
Sziasztok! Holnap napközben párral vagy lánnyal kalandoznék, ápolt méretes pasi vagyok
Dogging imádó budapesti nőt vagy párt keresek ma napközbeni kalandra. Akár a reptérnél vagy a Szépvölgyin is játszhatunk. Magas, potens, normális férfi vagyok. Privátban elértek, ha tetszem.
Alkalmi partnert keresek MOST 13. kerületben, helyem van.
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére akár ma estére is
Valaki 9 ker és Kecskemét között?
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Mátészalkán keresek hölgyet ma délelőtt egy kis kalandra. Csak diszkréten

naphal

Katarin2