Sziasztok! Én egy Bp-i nem független i átlagos pasi vagyok . Bp-i csajszit, hölgyet ,párt keresek Szombat esti jó kis szexre !!!! Gondolod vagy gondoljátok privátba várom az üziket : Üdv Laci
sziasztok!
nyiregyhaza kornyeken keresnek mai napra noi partnert
nyiregyhaza kornyeken keresnek mai napra noi partnert
Hihetetlen, hogy ennyi idő alatt nem találtatok még!
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (tegnap 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:44
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziasztok! Házibarátot keresünk ma éjszakára Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziasztok Hölgyeim! Bonyhádon lenne valakinek kedve egy kamionos kalandhoz?
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb, eralfősalfzaalfkos aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Hölgyek valaki tali Balaton déli pártján? Ha van kedvetek írjátok 30 as pasi vagyok.
Holnap (péntek) este/éjjel kalandoznék nővel, párral!
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
14-16 között nudista kempingben leszek lakóautóval , keresek 60 + os hölgyet kötelezettség nélkül
Sziasztok!
fincsi puncit kenyeztetnek ma este vagy pentek este .
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
fincsi puncit kenyeztetnek ma este vagy pentek este .
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
Félóra múlva az ujpest nepszigetre megyek. Vki hogy v pár?
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziasztok! Fehérgyarmat-Mátészalka-Nyírbátor környéken keresek hölgyet ma délelőtt diszkrét kalandra!
Fonyód mostanaban valaki?
Jó reggelt!!! Ma délelőtt valaki vagy valakik?? ; Bo-gyongyos útvonalon szívesen meglátogatlak, vagy akár berelhetünk is... 183/80, sportos, 44 éves full heteroszexuális,jó farkú pasi vagyok.
Tomi
Tomi
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
42/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos kapcsolathoz 40-65év között.
Sziasztok! Holnap délelőtt keresek hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban

naphal

sacse