Sziasztok! Debrecenben keresek hölgyet ma délelőtt. Csak diszkréten
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon ma valaki nap közben? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb, eralfősalfzaalfkos aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Sziasztok . Glory Cafe ba megyünk holnap este 7 körül
Sziasztok! Párt keresek a ma nap! Utazni tudok, de fogadni is
A héten keresek párokat, vagy hölgyeket, szigorúan hetero alapon.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és afterre keresünk embereket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok!
Reptér és környékén kaland?
Reptér és környékén kaland?
Bibor11! Írtam.
Békásmegyeren most szopna valaki?
Balatonfenyvesen szopatnek
Győrben szopnék, helyem van a belvárosban.
Sziasztok!
Adatlapom szerint keresek pàrt.
Adatlapom szerint keresek pàrt.
Szopatnék ,15kerben helyem van.
MA este keresek kikapcsolódást. Hölgy vagy pár társasága hetero alapon is érdekelne. Budapest, de Solymár környéke is érdekes lehet. Nálad, nálam, szabadban, atóban...
Írj ha erdekes lehet számodra!
Írj ha erdekes lehet számodra!
Sziasztok. Mi egy pár vagyunk.
Nyíregyházán keresünk hetero pasit hellyel
Nyíregyházán keresünk hetero pasit hellyel
Budán szopatnék szopnék mostanában! De finom puncit is kényeztetnék
Elhanyagolt nők, lányok vagy párok- párod nézi - anális és orálszexhez.
Sziasztok!
fincsi puncit kenyeztetnek ma este .
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
fincsi puncit kenyeztetnek ma este .
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
Lányt/Hölgyet keresünk MA egy kis Jacuzzizásra most/estére Délpesten.

naphal

footseebaby
Silvia B