Sziasztok!
Sok mindenre "nyitott lehet" pár keresne társaságot ma este Pest megye.
Sok mindenre "nyitott lehet" pár keresne társaságot ma este Pest megye.
Mi egy 46/50 éves biszex iránt érdeklődő valós pár vagyunk. Ma estére keresnénk hellyel rendelkező vastag nagyfarkú bi kíváncsi igényes pasit hármasra. Ha van erre megfelelő járműved, autós szex is szóba jöhet. Párokkal is szívesen szexelnénk, de csak valós, találkozni akarókkal. Kamusok kérem ne rabolják az időnket! Akivel ismerkedünk, (google chaten) fotó cseréje fontos lesz a kémia megléte miatt! Privát üzeneteket várunk!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma ejszakára, ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok!
Privát üzenetet várok!
Hölgyet vagy párt keresek ma ejszakára, ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok!
Privát üzenetet várok!
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére
Ma estére keresek kanos macikedvelő pasikat. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Sziasztok! Biatorbágyon most valaki? Lassan indulok haza Dunaújvárosba
Győrben mostanában biszexelnék!
PIlisvörösváron vendégül látnék ma este hölgyet vagy párt aki kikapcsolódásra vágyik.
Ma estére hajdúböszörménybe párokat vagy nőket vagy feleségeket kiss hancurra
Sziasztok! Màra keresek pàrt egy kellemes kalandra, esetleg pasit, de csak enyhe bi dolgokra.
Szexpartnert keresek mostra. Van diszkrét helyem este 19.30.-ig
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Keress ha csak űritenél férfiba ,akár autódba ,szabadba de rád bizom ,keress bizalommal
Sziasztok! Van itt olyan pár vagy làny akik szívesen vennék egy ápolt, méretes, masszőr pasi társaságát ma este!?
Sziasztok
Reptéren van pár ?
Reptéren van pár ?
Pár cuckoldra esetleg bi pasi kíváncsiságból Salgótarján környékén? Írj privit
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Kedves Párok! 07.21-én este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Egy hölgy jelentkező már van, még egy párt keresnénk. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok. Estefelé Szekszárd
Cs
tó talizna valaki aki szopna és dugható ? Akár kölcsönös dugásban is benne vagyok. Írj privit ha érdekel !
alf
ör alf
ge

naphal

uh.ibf
Cindy Dollar