Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki, aki nap közben szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Álló farokkal keltem…valakinek nincs kedve felugrani és segíteni rajtam? Be jössz én már ruha nélkül várlak és már csinálhatod is! Újpest…
Budán mostanában kölcsönös?
Szisztok! Igenyes, szexi hölgyet keresek, aki eljonne velem hetkoznap nappal vagy este swingerbe.
Reszletek privatban.
Reszletek privatban.
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni tudok de helyem is van
Sziasztok! Rétság környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részletket priviben
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Fehérgyarmat és környéke most?
Lányok, hölgyek nyalni szeretnék de a fagyi már unalmas, ha kedvet kaptál egy pergő nyelvű férfihez akkor keress és élvezd. Gödöllő, kistarcsa, nagytarcsa, 17. Ker
Leginkább fiatal lányra
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,mire gondolsz pontosan?
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 06. csütörtök 07:06
XVII. kerületben vagy környékén keresek fiatal lányt rendszeres találkozókhoz. Bármilyen kölcsönösen előnyös megállapodásra nyitott vagyok! Jelige: Az iskolakezdés sem olcsó, és mindjárt itt a karácsony
XVII. kerületben vagy környékén keresek fiatal lányt rendszeres találkozókhoz. Bármilyen kölcsönösen előnyös megállapodásra nyitott vagyok! Jelige: Az iskolakezdés sem olcsó, és mindjárt itt a karácsony
Csajozógépet keresek!
Van egy különleges küldetés.
Olyan 25–45 év közötti, jó dumájú, magabiztos srácot keresek Budapestről (10., 14., 16., 17. kerület előny), aki természetesen tud ismerkedni és nem ijed meg egy kis kalandtól.
A feladatod annyi lenne, hogy "véletlenül" összefutsz a nejemmel, és megpróbálod felszedni. Nem kamu bókokat várok, hanem azt, amit amúgy is csinálnál, ha megtetszene.
Jó humor, önbizalom és kulturált viselkedés alapfeltétel.
41éves csinos sportos hölgy. Bővebben priviben. Arc egészalak és intim fotó kelleni fog rólad.
Van egy különleges küldetés.
Olyan 25–45 év közötti, jó dumájú, magabiztos srácot keresek Budapestről (10., 14., 16., 17. kerület előny), aki természetesen tud ismerkedni és nem ijed meg egy kis kalandtól.
A feladatod annyi lenne, hogy "véletlenül" összefutsz a nejemmel, és megpróbálod felszedni. Nem kamu bókokat várok, hanem azt, amit amúgy is csinálnál, ha megtetszene.
Jó humor, önbizalom és kulturált viselkedés alapfeltétel.
41éves csinos sportos hölgy. Bővebben priviben. Arc egészalak és intim fotó kelleni fog rólad.
Sziasztok
Kölcsönös örömökre keresek nőt vagy párt aki élvezné egy fiatal srác kényeztetését hetero alapon.
Székesfehérvártól nem messze lakom helyem van de utazni is tudok.
Adatlapomon minden fontos infót megtaláltok rólam.
Várom a megkereséseket.
Kölcsönös örömökre keresek nőt vagy párt aki élvezné egy fiatal srác kényeztetését hetero alapon.
Székesfehérvártól nem messze lakom helyem van de utazni is tudok.
Adatlapomon minden fontos infót megtaláltok rólam.
Várom a megkereséseket.
Sziasztok! Vir szigeten vagyok néhány napot. Párhoz, hölgyhöz szívesen csatlakoznék... Jóképű, ápolt pasi vagyok .
Pénteken délelőtt, kora délután Bpn keresek helyem rendelkező sexpartnert. Több mindenre nyitott vagyok. Írj privát.
Vác környékén keresek hölgyet.
Balatonboglár környékén keresek olyan hölgyet akit lehetne nyalzni ujjazni! privizz
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. klímás helyem van a 11. ker-ben
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!

naphal