Sziasztok! Ma este 20 óra körül újra a fóti Auchan parkolóban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, mint mindig... Privát üzenetben keressetek!
Sziasztok holnap éjszakai fürdőbe miskolcra keresek hölgyeket párokat írj bátran
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra csak kukkolás is érdekel ,ma este
Sziasztok Alkalmi partnert keresek Hatvan Pásztó és gyöngyös vonalon. Sok mindenre nyitott és erdeklődő vagyok. ha te is keresnél esetleg etájt a megadott útvonalon jelezz nyugodtan privátban! smile
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről
Sziasztok!
Feleséget kényeztetnék ma autóban a belvárosban wink
Izgalmasan akár videózhat is a férj stb
Írjatok privátban 16:00 tól tudok jönni bárhova!
Üzenet módosítása
Feleséget kényeztetnék ma autóban a belvárosban wink
Izgalmasan akár videózhat is a férj stb
Írjatok privátban 16:00 tól tudok jönni bárhova!
Üzenet módosítása
Sziasztok!! Szombat délelött lesz valaki a Reptérnél?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt pasi vagyok
Sziasztok hètvègère keresünk fiatal pasit hármas sexre heves ès Szolnok megy
Lenne nő vagy pár akit érdekel kamionban szex?
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok!
ma estere keresnek elhanyagolt holgyet Bp. helyem van de utazni is tudok!
ma estere keresnek elhanyagolt holgyet Bp. helyem van de utazni is tudok!
Mai nap vagy a holnapi nap Nyíregyháza Budapest útvonalán párok vagy hölgyek el találkoznám kölcsönös szimpátia alapon kizárólag hetero alapon vagy ha ezen az útvonalon utaznál elviszlek örömmel
Sziasztok!Női beszálot keresünk vagy párokat, egyedül álló férfiakat nem! Igényesek és tapasztaltak vagyunk.
Mostanság 13. ker esztergomi ut? Bi pasi keres kolcsonos szorakozast
Sziasztok! 30 éves nyitott, normális pár vagyunk
naturista éjszakai fürdőt nem találtunk így esetleg a mai napra bi párt,hölgyet,tshemalet keresünk. Békéscsaba, gyula berettyóújfalu debrecen vonalon tudunk mozogni
Kölcsönös szimpátia után persze
Akár közösen bérelünk egy kis eldugott helyet vagy akár Gyulán a corvin hotel ami direkt erre van kialakítva de mai programajánlókat is szívesen fogadunk
akár swinger, wellness stb..
megköszönöm ha írtok privátban és köszönjükaz ajánlásokat is ha tudsz
mindenkinek szép napot!
naturista éjszakai fürdőt nem találtunk így esetleg a mai napra bi párt,hölgyet,tshemalet keresünk. Békéscsaba, gyula berettyóújfalu debrecen vonalon tudunk mozogni
Kölcsönös szimpátia után persze
Akár közösen bérelünk egy kis eldugott helyet vagy akár Gyulán a corvin hotel ami direkt erre van kialakítva de mai programajánlókat is szívesen fogadunk
akár swinger, wellness stb..
megköszönöm ha írtok privátban és köszönjükaz ajánlásokat is ha tudsz
mindenkinek szép napot!
Jóreggelt! Mátészalka környékén keresek hölgyet ma délelőtt diszkrét kalandra!
Sziasztok nagy farkú fiú beszállot keresünk hármas sexre
X ker autómban valaki ?
Kiéhezett, elhanyagolt hölgyhöz csatlakoznék, imádok nyalni és azt is amikor a számbaélvez el a gyönyörtől valaki, én egy fiatal kapcsolatban lévő fiú vagyok, aki titkos kalandokra vágyik.
Kedves Swingerek!
Újra Youngest buli Alsónémedin, szeptember 12 én, szombaton.
Ha 45 év alatti vagy, és szívesen megismernél egy fiatalos, nyitott közösséget, szeretettel várunk ezen az estén.
A rendezvény kezdők számára is bátran ajánlott, így akkor is érkezhetsz, ha most ismerkedsz ezzel a világgal.
Az estére körülbelül 50 főt várunk, elsősorban párokat, valamint limitált számban szóló hölgyeket és urakat.
A buli 20 00 kor kezdődik és hajnali 2 ig tart.
A teljes eseményleírást és a regisztráció lehetőségét megtaláljátok a weboldalunkon. Az oldal nevét privát üzenetben szívesen elküldjük.
Várjuk szeretettel a régi és az új vendégeinket is.
Swinger Yours csapata:
Merci és Peti
Timi és Csanád
Újra Youngest buli Alsónémedin, szeptember 12 én, szombaton.
Ha 45 év alatti vagy, és szívesen megismernél egy fiatalos, nyitott közösséget, szeretettel várunk ezen az estén.
A rendezvény kezdők számára is bátran ajánlott, így akkor is érkezhetsz, ha most ismerkedsz ezzel a világgal.
Az estére körülbelül 50 főt várunk, elsősorban párokat, valamint limitált számban szóló hölgyeket és urakat.
A buli 20 00 kor kezdődik és hajnali 2 ig tart.
A teljes eseményleírást és a regisztráció lehetőségét megtaláljátok a weboldalunkon. Az oldal nevét privát üzenetben szívesen elküldjük.
Várjuk szeretettel a régi és az új vendégeinket is.
Swinger Yours csapata:
Merci és Peti
Timi és Csanád

naphal

Dangeros