valaki vagy valakik most egy kellemes talira? 183/80, sportos, 45 éves , fullhetero, kemény farkú pasi vagyok. Bp - Gyöngyös és környékén bárhol..
Tomi
Tomi
valaki vagy valakik most egy kellemes talira? 183/80, sportos, 45 éves , fullhetero, kemény farkú pasi vagyok. Bp - Gyöngyös és környékén bárhol..
Tomi
Tomi
Ha Te is szereted a finom punci illatot,a jó csajos szexfilmeket és szeretsz hokizni rájuk,közben dumálgatni,iszogatni akkor találkozzunk.Jófej laza havert keresek akit ez valóban érdekel!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem.Irj ha szeretnél kikapcsolódni ellazulni!
Sziasztok!Ma estére keresek bi pasit vagy párt kölcsönös szopásra, meg dugjatok meg.Nőibe várlak, helyem van Veszprém mellett.Csak aki nem kamu és el is jön!Írjatok
Hello
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba...
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba...
Sziasztok! Pest megyében Üllő-Gyál-Ócsa vonzáskörzetében keresünk péntek délelőttre (szeptember 25-re) egy speciális helyet. Egy garázst, egy udvart kocsibejáróval, esetleg egy autószerelésre alkalmas műhelyt. A terv az, hogy egy kicsit az autóval játszunk, utána asszonnyal!
Sziasztok.ma dugatnam magam anonim BPen..lakasomon
A aheten találkoznék egy szép ősz nuncis hölgyel! Mindent a hölgy örömére!
Ha Te is szereted a finom punci illatot,a jó csajos szexfilmeket és szeretsz hokizni rájuk,közben dumálgatni,iszogatni akkor találkozzunk.Jófej laza havert keresek akit ez valóban érdekel!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem.Irj ha szeretnél kikapcsolódni ellazulni!
Hát, #Karesz111.....
Ez bejött már valaha?
Ez bejött már valaha?
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
Sziasztok péntek reggel miskolcról budapestre megyek útközben valaki vagy esetleg budapesten valaki pár órám van akit érdekel privátban írjon
Gárdonyi nudin vagy kornyeken egy óra múlva 30-40-es szopatni akaró pasi??
Sziasztok,a mai napon a Balaton déli partjan Szantód, Zamárdi, Siófok környékén ismerkedni, kalandozni keresem partnerem ...
Sziasztok! Ma este 19-20 óra körül újra a fóti Auchan parkolóban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, mint mindig... Privát üzenetben keressetek!
sziasztok, bp-en randiznék belevaló hölggyel.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy , pár egy jo sexre? Lehet autóskaland is! K.barcika és környékén!
(Ez egy válasz agiosstefanos üzenetére (2026. 09. 22. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!
Sziasztok!
Holnap reggel szeretnék csatlakozni egy hölgyhöz vagy egy párhoz Szolnok megyében.
Holnap reggel szeretnék csatlakozni egy hölgyhöz vagy egy párhoz Szolnok megyében.
Veszprémi nőt keresek má délutáni találkozóhoz.

naphal

Kollega