ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban átlagos alkatú Nő BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
Ma kellemes masszázs főleg pároknak, hölgyeknek Bp-en vagy házhoz Pest megyében is?
Ma délután Fehérvár és környékén kalandoznék.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok.
Bisex pár is érdekelne!
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok.
Bisex pár is érdekelne!
Csepelen veretném passzíval vagy este autódban 21 útán
Sziasztok!
Ma napközben kalandoznék párral/lánnyal írjatok privátban !
Bp de utazok is ha van miért !
Ma napközben kalandoznék párral/lánnyal írjatok privátban !
Bp de utazok is ha van miért !
Sziasztok!
Szivesen ismerkednek budapest es korzeteben!
Szivesen ismerkednek budapest es korzeteben!
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim most reggel!
Üllő,Gyömrő,Sülysáp,Zsámbok vonalon!
Autós kalandra keresném partnereim most reggel!
Üllő,Gyömrő,Sülysáp,Zsámbok vonalon!
Ma délelőtt m5 tesco környékén?
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál de szexre is nyitott vagyok azt megbeszelhetjuk de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.ma péntek délután tol szombaton es vasárnap estig jo nekem.
Ma este 23 óra után a reptér környékén párral kalandoznék!
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok holnap reggel budapestre megyek valaki csatlakozhatna hozzá
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok! Adatlapom alapján párhoz csatlakoznék, a hölgy kényeztetésére hetero alapon…Gyöngyös+50 km.
Sziasztok!
Holnap este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Iszogatnánk beszélgetnénk aztán minden menne magátol!
Ha érdekes lehet számotokra privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!
Holnap este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Iszogatnánk beszélgetnénk aztán minden menne magátol!
Ha érdekes lehet számotokra privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!
Sziasztok
Idősebb nőt keresek egy vad éjszakára
Aki bírja a 18 + méretet
És szeretne egy nagyot élvezni
Fehérvár környékén tartozkodom pár napig.
Várom a jelentkezőket
Idősebb nőt keresek egy vad éjszakára
Aki bírja a 18 + méretet
És szeretne egy nagyot élvezni
Fehérvár környékén tartozkodom pár napig.
Várom a jelentkezőket
Sziasztok
Egy pár vagyunk, és most egy olyan srácot keresünk, akivel kölcsönös szimpátia és vonzalom esetén szívesen megismerkednénk. Elsősorban kíváncsi hetero vagy biszex srác érdekel minket, aki igényes, ápolt, magabiztos és nyitott egy ilyen jellegű közös kalandra.
Fontos számunkra a diszkréció, a kölcsönös tisztelet és az, hogy mindenkinek komfortos legyen a helyzet. Külsőre természetesen a vonzalom is számít, és kifejezetten vonz minket egy nagyobb adottságokkal rendelkező pasi.
Ha felkeltettük az érdeklődésed, írj pár szót magadról, és egy elérhetőséget.
Egy pár vagyunk, és most egy olyan srácot keresünk, akivel kölcsönös szimpátia és vonzalom esetén szívesen megismerkednénk. Elsősorban kíváncsi hetero vagy biszex srác érdekel minket, aki igényes, ápolt, magabiztos és nyitott egy ilyen jellegű közös kalandra.
Fontos számunkra a diszkréció, a kölcsönös tisztelet és az, hogy mindenkinek komfortos legyen a helyzet. Külsőre természetesen a vonzalom is számít, és kifejezetten vonz minket egy nagyobb adottságokkal rendelkező pasi.
Ha felkeltettük az érdeklődésed, írj pár szót magadról, és egy elérhetőséget.
Sziasztok! Bi pasit keresünk ma estére. Olvasd el kérlek az adatlapunkat és annak fényében írj!
Köszi ☺️
Köszi ☺️
Sziasztok. Bi hölgy tagú párként keresünk hölgyet,vagy fiatal párt kellemes időtöltésre.Ha van kedved/kedvetek írjatok és ismerkedjünk. Szóló pasit nem keresünk!!!
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék szőrös farokkal masztiznék diszkrét ápolt pasi vagyok.

naphal

med-hed