Sziasztok. A mai napra keresem macikedvelő kanos perverz aktív partneremet minden jóra! Írj ha érdekel a dolog!!!
Hello
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba..
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba..
Sziasztok ma hajdúböszörménybe zúzafesztiválon keresek hölgyeket a párokat szívesen eltörténik velük kellemes délutánt estét írj privátba
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Hol es hánykor? Csak ennyi kerdesem voot/van/lesz innentol
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (ma 02:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (ma 02:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szeretnék ma eltölteni egy kellemes éjszakát egy hölgyel helyem nincs de tudok bérelni
Szeretnék ma eltölteni egy kellemes éjszakát egy hölgyel helyem nincs de tudok bérelni
Sziasztok lenne kedve valakinek kalandozni mostanában pécs környékén???
Utazni tudok diszkréció alap
Utazni tudok diszkréció alap
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van
A hitetlenkedoket is várjuk szeretettel!
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (ma 02:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:32
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (ma 02:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, lenne valakinek kedve velem és @minnie56 - al ma összefutni a pandorasban? smile
Sziasztok, lenne valakinek kedve velem és @minnie56 - al ma összefutni a pandorasban? smile
Sziasztok! Van olyan Orosháza és környékén aki kalandozna?
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Most szopatnék Pesten autóban, de pucsíthatsz is egyet....csak nők! És párok...
Ma este Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Sziasztok. Holnap(szombat) estére keresünk hölgyet akivel kellemessen eltölthetnénk hármasban az éjszakát. Helyünk van , de az utazás sem probléma számunkra. Ha van hozzá kedved, írj. Szóló pasit nem keresünk!
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott pàrt keresek ma estére. Bàrmi amit szeretnétek, akàr csak kukkoló is lennék, alkalmazkodó vagyok. Helyem van.
Diszkrét, nyitott pàrt keresek ma estére. Bàrmi amit szeretnétek, akàr csak kukkoló is lennék, alkalmazkodó vagyok. Helyem van.
sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 49 éves hetero pasi vagyok
Kedves párt keresek estére,kukkolásra,hármashoz! Szép délutánt mindenkinek!
Vecsés és környékén pár vagy hölgy mostanság ?
Sziasztok m3 autópálya valaki

naphal

Michaela F