Vácott akar valaki egy nagyot szopni?
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Most Dél Pesten egy laza autós kaland ? Csak Lányokat keresek !
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok holnap délelőtt napközben keresek Csongrád megyei unatkozó hölgyet esetleg párt is igyunk egy kávét nállad beszélgessünk és meglátjuk mi sül ki blőle smile
Hello Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma este!
Írj privátba...
Írj privátba...
Sziasztok. Fel 7 után szopnék nyiregyi állomás környékén írj ha erdekel.
Sziasztok, holnapi napra, azaz hétfőre, 2 bi pasi keres még 1-2 partnert, nő, pár vagy pasi személyében. Pasinál fontos hogy uni-aktív legyen. Nők illetve pároknál mindegy. Egy a lényeg, légy ápolt, diszkrét és szeresd a szexet. Hétfőn délelőtt kb 10 kor lenne a tali. Hely van Vác és Rétság között. Irj privátban, ne itt.
Sziasztok. Ma estére keresünk harmadiknak hölgyet. Van itt olyan hölgy akinek lenne kedve egy kalandhoz?
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma kora este!10.-19.kerületben!
Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma kora este!10.-19.kerületben!
Hely kell!
ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban 18-55 év közötti,átlagos alkatú LÁNY,Nő,Feleség,elhanyagolt Feleség BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
Sziasztok.. Ma délután Győr - Komárom között pár vagy nő?
Szio passzív vagyok ha érdekel jelezd ! Utazni tudok!
(Ez egy válasz Darren0611 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 11:00
30as nagyon jóképű főt srác keresi most partnerét kellemes időtöltésre a 8. Kerületben, hely van, szóval siess
sziasztok.keresek hölgyet,hölgyeket keszthely vagy környékén.akik
részleteket meg beszéljük privátban.akár segítek kis anyagiban.
ku
pózban be hajolnának nekem míg én ki verem rá.nem lenne semmi,se tapi,se más.csak pózolni kéne,míg én végzek. alf
ty alf
arészleteket meg beszéljük privátban.akár segítek kis anyagiban.
Paks kalocsa környéke nő vagy pár ? Privátban irj
Zalán megye valaki?
Ma újpesti lakásomban vagy nálad talalkoznék párral hetero alapon vagy nővel. Beszeljük meg vagyainkat és valosítsuk meg
Olyan Nőt keresek, akivel találkozom egy megbeszélt helyen, beül a kocsiba, kiviszem a város szélére, jól kinyalom, aztán megszopatom kicsit és rendesen pucsitva megbaszom hátulról....
Igényes, ápolt diszkrét pasi vok. Fejér megye és környéke 50km ig.
Pár is érdekel...
Igényes, ápolt diszkrét pasi vok. Fejér megye és környéke 50km ig.
Pár is érdekel...
Nyíradony környékén hölgy vagy pár aki kalandozna ma délelőtt szabadban egy kicsit? Csak diszkréten!
30as nagyon jóképű főt srác keresi most partnerét kellemes időtöltésre a 8. Kerületben, hely van, szóval siess

naphal

Ricslovi88
Alyona