Pár, nő férfit? BP.16. ker. környéke?
Valaki feljönne pesten lakásomba...ajto nyitva bejkosz gatya le.ott pacsitok...megbaszol felhoamly és mész.. lehettek többen is egymás után
Swarzmuller mögött pár hölgy társaságát keresem.
Sziasztok van itt fiatal pasi aki dugni is akár?
Sziasztok. Ma kora este Szekszárd
Cs
tó szexre valaki ? Keress priviben
alf
ör alf
ge
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok!
Okt. 1 csütörtök kora délutánra vagy okt. 2 kora estére keresünk pasit harmadiknak. Olyanok jelentkezését várjuk, akit izgat , hogy egy pár közösen cumizza és a végén hosszasan játszadozik a spermás farkával. Esetleg hölgytagunkkal közösen cumizna. Válaszolni annak tudunk aki levelében küld viber számot és hajlandó hölgytagunkkal váltani pár mondatot
Okt. 1 csütörtök kora délutánra vagy okt. 2 kora estére keresünk pasit harmadiknak. Olyanok jelentkezését várjuk, akit izgat , hogy egy pár közösen cumizza és a végén hosszasan játszadozik a spermás farkával. Esetleg hölgytagunkkal közösen cumizna. Válaszolni annak tudunk aki levelében küld viber számot és hajlandó hölgytagunkkal váltani pár mondatot
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem. Helyem van.
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi titkos, SZEREPJÁTÉKOS szeretői kapcsolathoz.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnerem most reggel?
Gyömrő-Sülysáp-Zsambok vonalon!
Autós kalandra keresném partnerem most reggel?
Gyömrő-Sülysáp-Zsambok vonalon!
Sziasztok valaki most Hatvan környékén?
Sziasztok!
30 éves, értelmes, többesben jártas srácként keresem párok társaságát - akár ma este is. Ha szimpatiikusnak találtok, vagy kíváncsiak vagyok rám, írjatok bátran, és ismerkedjönk, beszéljük meg a részleteket!
30 éves, értelmes, többesben jártas srácként keresem párok társaságát - akár ma este is. Ha szimpatiikusnak találtok, vagy kíváncsiak vagyok rám, írjatok bátran, és ismerkedjönk, beszéljük meg a részleteket!
Fejérmegyén belűl keresek a mai estére egy hölgyet
Helyem van
18/6 mérettel rendelkezem
Idősebb korosztály is érdekel
Helyem van
18/6 mérettel rendelkezem
Idősebb korosztály is érdekel
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Budapesten valaki hellyel rendelkező közös hokira?
Megyek Gárdonyba a nudi részre … valaki megdugna???? Igényes bisex férfias vagyok
Sziasztok.ma este 6 óra körül a szepvolgyire hölgy v pár jön fel kalandozni?
Sziasztok olyan pasit keresünk aki fèrjem elött kemènyen megdugná a puncim szám csak komoly pasik irjanak
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.

naphal

Christine