Pá
szép jó reggelt mindenkinek alf
li alf
nk alf
ás
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresen, ahol a hölgy szeret kényszernyalatni, igényli hogy alaposan ki legyem nyalva és meglegyen ujjazva a puncija és popsija. Kor és alkat nem számít. Ha tudsz spriccelni és szőrös a puni, az csak hab a tortán
Diszkrét helyem van mai nap 10-tõl, kb délután 2.-ig.
Amit biztosan tudok nyújtani, egy finom kávét, egy finom kényeztetǒ masszázst és egy vagy tōbb hatalmas orgazmust.
Kérlek ne itt írj, hanem privátban.
Amúgy legyen mindenkinek olyan napja, amilyennek szeretné
Ma délutáni hancúrozásra keresek odaadó hölgyet.
Dugna most valaki Budapesten?
Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznèk
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (tegnap 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Fèrjemmel keresünk fiatal pasit hármas sexre enyhe bi is akár
Most valaki bp?
Sziasztok. Most valaki ,valakik a 13ker ben ?
Szép estét.
Most párt hölgyet kényeztetnék.
Budapest Cegléd
Most párt hölgyet kényeztetnék.
Budapest Cegléd
Autós kalandra ma éjszaka Tamási Dombóvár környékén valaki?
Sziasztok Hatvan környékén keresek olyan Nőt aki benne lenne hogy csak az ő örömére találkozunk. Az sem zavar ha közben néznek sőt
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim mostanaban!
Üllő -Albertirsa között!
Autós kalandra keresném partnereim mostanaban!
Üllő -Albertirsa között!
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
13 kerület és környékén valaki nem szeretne egy nyalást élvezésig?
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Szauna 69 na koedukált. 8 körül érkezem
Bpn ismerkednék kalandoznék mostanában. Sokfél lehetőség érdekel. Írj privát.
Mai napra keresek a környékemen szexpartnert. Autóm van , utazni tudok, valamint ha nincs hely ,autós kaland is szóba jöhet

naphal

renike792