Sziasztok, kielégítetlen hölggyel randiznék Bp-en, az sem baj, ha hosszabb távra. Helyem van a 11. kerületben, a fuvarban is tudok segíteni...
Sziasztok hetero alapon Budapesten holgy vagy par?
Most éppen valaki Vecsésen aki szopna és szopatna ,automban itt Vecsésen?
Ma keresek nős férfias Kemeny
er
analra vagyó fiukat..BP..jössz pucsitok mész
alf
ős alf
za alf
kos
Sziasztok! A páros ferfi tagja szivesen kalandozna Bács megyében ma este! Helyem van de utazni is tudok
Ma dun 14 órától lenne hölgy v pár aki kalandozna egy igényes nagyméretű férfival?
Hely is van.
Hely is van.
Sziasztok. Most repülőtér? Vagy Bp belváros högy vagy pár kalandra???? Igényes pasi vagyok
Ma délután 15.30 és 17.00 között egyedul leszek itthon. Hölgyet, párt vagy pasit keresek akit orálisan kielégithetek. Helyem van adatlap szerint. Priviben írj, ne itt.
Sziasztok!
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat.
Ózdon helyem is akad néha.
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat.
Ózdon helyem is akad néha.
Szegeden este valaki, valakik? Búvóhely van
Pécsen most valaki?
Szia írtam privatba .
(Ez egy válasz lacko111 üzenetére (tegnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Írtam privátban!
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (tegnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:24
Sziasztok 42-48 éves dagi feleséggel házaspar keres puncira farokverésre partnert valamint dugáshoz extra vastag farkú pasit Szombatra keresünk a részleteket megbeszéljük!
Sziasztok 42-48 éves dagi feleséggel házaspar keres puncira farokverésre partnert valamint dugáshoz extra vastag farkú pasit Szombatra keresünk a részleteket megbeszéljük!
M0 most délelött nő vagy pár kamionos kalandra?
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
ma estére egy pasi?
(Ez egy válasz Velvetpair üzenetére (tegnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk hölgyet párt
Szigetszentmiklóson szopnék délelött viszonzás nelkül
Budapesten keresnék egy 50+ os hölgyet.
Gábor.
Gábor.

naphal

Laura Crystal