Budapesti kaland most este? Helyem van
Fot környékén tali hálás vagyok.
Sziasztok, bp-en ismerkednék belevaló hölgyekkel az adatlapom szerint. 48 éves, normális, hetero pasi vagyok
32 éves, nem dohányzó, független srác vagyok. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek Debrecenben. Hölgyet keresek kellemes időtöltésre ,akár hosszabb távra is.
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Gödöllőnél fiatal srác van?
Nagyapó nagyanyót keres a Jászság és környékén
Csepelen szopnék, szopatnék
Squirt! Olyan lányt keresek aki szeretne spriccelve élvezni!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Csepelen szopnék,szopatnék
Azt hiszem szívesen lecsekkolnám, melyik a legpasszosabb
(Ez egy válasz SB123 üzenetére (tegnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:20
(Ez egy válasz SB123 üzenetére (tegnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, pénteken lesz szabad 2 órám délután 2 és 4 között. Helyem nincs, de van 3 hasznos lyukam.
sziasztok! olyan, lehetőleg idősebb tapasztaltabb férfiakat keresek akik jól megdugnák a puha, lányos talpaimat és rendesen tele is élveznék!! 22 éves fiú vagyok pécsről, ha érdekel a dolog írj!!
Partnert keresek dél-Pesten, dél-Budán, vagy az M0 környékén most! Nők, párok, férfiak!
Sziasztok!
Ma estére-éjjelre keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Helyem van.
Ma estére-éjjelre keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Helyem van.
Szia!
Írtam Neked privát üzenetet. (Ez egy válasz SB123 üzenetére (tegnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:20
Írtam Neked privát üzenetet. (Ez egy válasz SB123 üzenetére (tegnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, pénteken lesz szabad 2 órám délután 2 és 4 között. Helyem nincs, de van 3 hasznos lyukam.
Két férf csinos sub nöt keres.
Hello
Hölgy Szekszárd és környékén?
Írj privátba..
Hölgy Szekszárd és környékén?
Írj privátba..
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos kan keres privi
Sziasztok. Csütörtök ( 11.20.) Délután 3 körülre keresek nőt vagy párt akivel találkozhatnék szexrandi céljából Vácon és közvetlen közelében. Privátban várom az érdeklődést.

naphal

Nicol