szerinted ha valakinek nincs piercingje, műmelle, műszája, akkor az szőrös lábú, bokros pinájú, bajszos nő???? a kettő közötti normális átmenet nem létezik?
Létezik, csak olyan szerencsés, hogy a lábán világosak a szőrök (még akkor is, ha mediterrán típus), a nuniján eredendően ritkás a "haja", bajsza meg sosem volt, mert gyerekkora óta a nyelve ráépült a felső ajkára, és ezért ott nem tud szőr nőni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 09:57

szerinted ha valakinek nincs piercingje, műmelle, műszája, akkor az szőrös lábú, bokros pinájú, bajszos nő???? a kettő közötti normális átmenet nem létezik?
vagyis, aki szőrteleníti a lábát, esetleg a vénusz dombját is csupaszítja, és bajsza sincs, akkor az már műnőnek számít?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 09:59

Létezik, csak olyan szerencsés, hogy a lábán világosak a szőrök (még akkor is, ha mediterrán típus), a nuniján eredendően ritkás a "haja", bajsza meg sosem volt, mert gyerekkora óta a nyelve ráépült a felső ajkára, és ezért ott nem tud szőr nőni!
Ezek szerint: IGEN. Szerintem NEM, de hát tudod... Meg ha olvastad, már az is "műnő", aki sminkel, sőt, aki fülbevalót hord! Az alávaló bitangja!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 10:03

vagyis, aki szőrteleníti a lábát, esetleg a vénusz dombját is csupaszítja, és bajsza sincs, akkor az már műnőnek számít?
remélem ennyire nem sarkította ki a dolgot:):):):)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 10:08

Ezek szerint: IGEN. Szerintem NEM, de hát tudod... Meg ha olvastad, már az is "műnő", aki sminkel, sőt, aki fülbevalót hord! Az alávaló bitangja!
Sajnos DE: "ehh nemtudom,nem haladok a korral... de kurvára rühellem a mű dolgokat az embereken. pl piercing,smink,műmell,műszáj,stb... még a fülbevaló is necces"... #282.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
mindegy milyen csak szép legyen
meg ha vkinek van 1-2 fogpótlása az milyen gáz,nem? tiszta mű
ne adj Isten műere pl. basszus milyen mű,nem?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 10:13

Sajnos DE: "ehh nemtudom,nem haladok a korral... de kurvára rühellem a mű dolgokat az embereken. pl piercing,smink,műmell,műszáj,stb... még a fülbevaló is necces"... #282.
LOL!!! Mennyire igazad van! Undormány! A sok gusztustalan műember... FÚÚÚJJJ!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 11:36

Törölt felhasználó (62015)
VIP

meg ha vkinek van 1-2 fogpótlása az milyen gáz,nem? tiszta mű
ne adj Isten műere pl. basszus milyen mű,nem?

köszönöm az okos,megértő,értelmes hozzászólásokat...

Szívesen, máskor is! (Csak zárójelben, akinek a sminkelt (nem vadállat módon, nem szórópisztolyos), fülbevalós nő "mű" és necces, az ne várjon mást).
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet,hogy kicsit sarkítva értelmezik a hozzászólásaimat. lényeg,hogy én nem szeretném,ha a nőmet ha megpuszilom az arcán,akkor a vakolat maradjon a számon,ha nyalogatom a punciját,akkor valami fémdarab csörögjön a fogam közt,a számban, ha fogom a melleit,csak egy darab műanyagot fogjak! a fülbevaló még rendben van,ha nem akkora hogy hullahoppozni lehet vele...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 12:01

Szívesen, máskor is! (Csak zárójelben, akinek a sminkelt (nem vadállat módon, nem szórópisztolyos), fülbevalós nő "mű" és necces, az ne várjon mást).
Akkor már értem te itt a Goldengate.hu oldalra csak a fórum kedvéért lépsz be!Én a túlzott dolgokat nem szeretem,és szerintem minden normális nőnek van igénye saját magára,és a lehetőségeihez képest kihozza magából a legjobbat!Persze ez attól is függ,hogy a párja mennyire igényes!De szerintem minden normális nő örül egy elismerő pillantásnak kivülálloktól,és minden normális pasi büszke a párjára!Az igaz ehhez nem feltétlen kell szilikon meg piercing meg stb ami fontos,hogy a NŐ JÓL ÉREZZE MAGÁT AMIBEN VAN ÉS AHOGY KINÉZ!
igen, de nem tudom megérteni,hogy ahhoz miért kell egyeseknek "kitömetni" magukat,hogy elismerjék,hogy szép! aki igényes,tiszta, ad magára az szép. nem fog mindenkinek tetszeni. na és???? valakinek biztos tetszik műmellek,stb nélkül is. és az igényesség kurvára nem azon múlik,hogy ki jár napi 10 órát szoliba,kozmetikushoz,plasztikai sebészhez...
a nőknek ezek kellenek,hogy jól érezzék magukat a bőrükben? (vagy más bőrében
)

Azt hiszem nem érted mit írtam!Megint tulzásokba esel!
parányit végletekbe esel.....
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:25

igen, de nem tudom megérteni,hogy ahhoz miért kell egyeseknek "kitömetni" magukat,hogy elismerjék,hogy szép! aki igényes,tiszta, ad magára az szép. nem fog mindenkinek tetszeni. na és???? valakinek biztos tetszik műmellek,stb nélkül is. és az igényesség kurvára nem azon múlik,hogy ki jár napi 10 órát szoliba,kozmetikushoz,plasztikai sebészhez...
én úgy értelmeztem yanee84et, hogy nem kedvelei a műmellet, műszájt, piercinget a punciban...és nem szereti, ha a szájára ragad a smink, vagyis az alapozóarcú nőket nem szereti...de szerintem az igényesen sminkelt, nem szekérkerék nagyságú fülbevalós, szőrtelenített lábú, nem szilikonkeblű nők még tetszenek neki...vagyis minden rendben van, neki maradnak ezek a nők, a többieknek meg a műmindenfélékkel ellátottak jutnak...hol itt a hiba?
akkor mondjátok el,hogy szerintetek mi az,ami jó abban,ha az ember pl szilikonmelleket csináltat magának,holott alapba normális melle volt!
csináltathat magának pszichológiai okokból is, egyszerűen így lesz megelégedve magával, ez ad neki önbizalmat...de nincs evvel semmi probléma, ezerfélék vagyunk, ezerféle ízléssel, igénnyel, melyek találkoznak valahol:)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:38

akkor mondjátok el,hogy szerintetek mi az,ami jó abban,ha az ember pl szilikonmelleket csináltat magának,holott alapba normális melle volt!