valamilyen szinten van fogalmam róla. ezért nem is hiszem,hogy egy férfinak az szexuálisan aktív korában olyan elborzasztó látványt nyújtana,még akkor sem,ha az történetesen már 2-3 gyereknek adott fincsi táplálékot. csupán azért zavar,mert egyre többen gondolják,hogy a külső oly nagyon sokat számít,és erre ilyen nagyon mesterséges eszközökkel segítenek rá,többnyire elég ízléstelenül sajnos.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:58

nem nagyon hiszem, hogy van fogalmad a női mell felépítéséről, de nem is ez a lényeg...ha valakinek szilikonmell kell, hát legyen...mondd meg, hogy téged ez miért zavar? nem kell neked olyan nővel együtt lenni, akinek szilikonmelle van, vagy igen???
nem teljesen értem amit írtál,de biztos van aki így gondolja! én jobban szeretem,ha a kedvesemen nincs festék, sokkal szebb úgy... ez csak egy vélemény.
nem nagyon hiszem, hogy van fogalmad a női mell felépítéséről, de nem is ez a lényeg...ha valakinek szilikonmell kell, hát legyen...mondd meg, hogy téged ez miért zavar? nem kell neked olyan nővel együtt lenni, akinek szilikonmelle van, vagy igen???
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:54

ok,de vannak sokan,akiknek nem ez a fontos,hogy 40 évesen nem ugy néznek ki mint 20 évesen! vannak akik ehhelyett pl gyereket nevelnek és dolgoznak. ha csak nem beteg,vagy balesetes és nem hagyta el magát,akkor nem lesz szörnyű a melle,meg különben is,mi pasik se fiatalodunk!
attól függ kinek mi az alap és kinek mi a normális!Szerintem a púdert meg a sminket senki nem szereti,ha viszont a nő party képes és akkor jön rá az emberre,hogy most azonnal akkor két dolog lehséges.Vagy nemérdekel a smink és mindent bele vagy csak egy gyors menet lényegretörően.Ha viszont party után az ember hazaér akkor ugyis fürdik és a finom tiszta bőr az megint más hatást vált ki!Persze ez az én véleményem!
ok,de vannak sokan,akiknek nem ez a fontos,hogy 40 évesen nem ugy néznek ki mint 20 évesen! vannak akik ehhelyett pl gyereket nevelnek és dolgoznak. ha csak nem beteg,vagy balesetes és nem hagyta el magát,akkor nem lesz szörnyű a melle,meg különben is,mi pasik se fiatalodunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:51
Törölt felhasználó (62015)
VIP

mert lehet neki nem tetszik mert pici,vagy 2-3 gyerek után megereszkedett vagy eledzette,vagy elhalt a mirigyállománya és szép kerek melleket szeretne.....nem mki rohangál a plasztikai sebészhez évente műttetni akinek szilikonja van,megcsináltatja az ügy lezárva....ez nem jelenti azt h rászokik a műtétekre.a normálisak legalábbis nem!!
persze,mi az isten az a hattttalmas pszichológiai ok? nincs megelégedve magával? ha esetleg lenne vmi normálisabb fajta faszija,az legalább dicsérné amugy is,sima mellekkel, reggel mikor összegyürte az ágy...stb. csak ehhez nem elég a plasztikai sebész,hanem kedvesnek és odaadónak kell lenni egy életen át,hogy legyen ilyen faszija,aki szereti,nem???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:45

csináltathat magának pszichológiai okokból is, egyszerűen így lesz megelégedve magával, ez ad neki önbizalmat...de nincs evvel semmi probléma, ezerfélék vagyunk, ezerféle ízléssel, igénnyel, melyek találkoznak valahol:)
mert lehet neki nem tetszik mert pici,vagy 2-3 gyerek után megereszkedett vagy eledzette,vagy elhalt a mirigyállománya és szép kerek melleket szeretne.....nem mki rohangál a plasztikai sebészhez évente műttetni akinek szilikonja van,megcsináltatja az ügy lezárva....ez nem jelenti azt h rászokik a műtétekre.a normálisak legalábbis nem!!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:38

akkor mondjátok el,hogy szerintetek mi az,ami jó abban,ha az ember pl szilikonmelleket csináltat magának,holott alapba normális melle volt!
csináltathat magának pszichológiai okokból is, egyszerűen így lesz megelégedve magával, ez ad neki önbizalmat...de nincs evvel semmi probléma, ezerfélék vagyunk, ezerféle ízléssel, igénnyel, melyek találkoznak valahol:)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:38

akkor mondjátok el,hogy szerintetek mi az,ami jó abban,ha az ember pl szilikonmelleket csináltat magának,holott alapba normális melle volt!
én úgy értelmeztem yanee84et, hogy nem kedvelei a műmellet, műszájt, piercinget a punciban...és nem szereti, ha a szájára ragad a smink, vagyis az alapozóarcú nőket nem szereti...de szerintem az igényesen sminkelt, nem szekérkerék nagyságú fülbevalós, szőrtelenített lábú, nem szilikonkeblű nők még tetszenek neki...vagyis minden rendben van, neki maradnak ezek a nők, a többieknek meg a műmindenfélékkel ellátottak jutnak...hol itt a hiba?
parányit végletekbe esel.....
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:25

igen, de nem tudom megérteni,hogy ahhoz miért kell egyeseknek "kitömetni" magukat,hogy elismerjék,hogy szép! aki igényes,tiszta, ad magára az szép. nem fog mindenkinek tetszeni. na és???? valakinek biztos tetszik műmellek,stb nélkül is. és az igényesség kurvára nem azon múlik,hogy ki jár napi 10 órát szoliba,kozmetikushoz,plasztikai sebészhez...
Azt hiszem nem érted mit írtam!Megint tulzásokba esel!
a nőknek ezek kellenek,hogy jól érezzék magukat a bőrükben? (vagy más bőrében
)

igen, de nem tudom megérteni,hogy ahhoz miért kell egyeseknek "kitömetni" magukat,hogy elismerjék,hogy szép! aki igényes,tiszta, ad magára az szép. nem fog mindenkinek tetszeni. na és???? valakinek biztos tetszik műmellek,stb nélkül is. és az igényesség kurvára nem azon múlik,hogy ki jár napi 10 órát szoliba,kozmetikushoz,plasztikai sebészhez...
Akkor már értem te itt a Goldengate.hu oldalra csak a fórum kedvéért lépsz be!Én a túlzott dolgokat nem szeretem,és szerintem minden normális nőnek van igénye saját magára,és a lehetőségeihez képest kihozza magából a legjobbat!Persze ez attól is függ,hogy a párja mennyire igényes!De szerintem minden normális nő örül egy elismerő pillantásnak kivülálloktól,és minden normális pasi büszke a párjára!Az igaz ehhez nem feltétlen kell szilikon meg piercing meg stb ami fontos,hogy a NŐ JÓL ÉREZZE MAGÁT AMIBEN VAN ÉS AHOGY KINÉZ!
lehet,hogy kicsit sarkítva értelmezik a hozzászólásaimat. lényeg,hogy én nem szeretném,ha a nőmet ha megpuszilom az arcán,akkor a vakolat maradjon a számon,ha nyalogatom a punciját,akkor valami fémdarab csörögjön a fogam közt,a számban, ha fogom a melleit,csak egy darab műanyagot fogjak! a fülbevaló még rendben van,ha nem akkora hogy hullahoppozni lehet vele...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 12:01

Szívesen, máskor is! (Csak zárójelben, akinek a sminkelt (nem vadállat módon, nem szórópisztolyos), fülbevalós nő "mű" és necces, az ne várjon mást).
Szívesen, máskor is! (Csak zárójelben, akinek a sminkelt (nem vadállat módon, nem szórópisztolyos), fülbevalós nő "mű" és necces, az ne várjon mást).
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
köszönöm az okos,megértő,értelmes hozzászólásokat...

LOL!!! Mennyire igazad van! Undormány! A sok gusztustalan műember... FÚÚÚJJJ!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 11:36

Törölt felhasználó (62015)
VIP

meg ha vkinek van 1-2 fogpótlása az milyen gáz,nem? tiszta mű
ne adj Isten műere pl. basszus milyen mű,nem?

meg ha vkinek van 1-2 fogpótlása az milyen gáz,nem? tiszta mű
ne adj Isten műere pl. basszus milyen mű,nem?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 10:13

Sajnos DE: "ehh nemtudom,nem haladok a korral... de kurvára rühellem a mű dolgokat az embereken. pl piercing,smink,műmell,műszáj,stb... még a fülbevaló is necces"... #282.