igazi vagy szilikon mell ! melyik a jobb ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#427   2008. 07. 01. kedd 10:21
Gheorgius Gheorgius
Nem akarok flame-t indítani, csak kifejtettem a véleményem a dologgal kapcsolatban.
Akinek szúrja a szemét, annak üzenem, hogy "Akinek nem inge, ne vegye magára!"
#426   2008. 07. 01. kedd 10:19
Gheorgius Gheorgius
Csakis az igazi!!
Ez olyan összeesküvés-elmélet féle dolog: mivel egyetlen egy nő sem elégedett magával szinte sohasem, ezért az okos, ám de kibaszott nagy nélkülézesek között élő plasztikai sebészek kitalálták ezt a "Ha nincs önbizalma, csináltasson kurva nagy melleket, attól majd megjön!" Ennyi erővel szedhetne mindenki szilikontablettát, ha éppen alább hagy az önbizalma, vagy csak 1 picit is elbizonytalanodik... Szerintem az OKOS nők nem csináltatnak műmelleket, hanem hallgatnak az OKOS párjukra, szerelmükre, aki úgy szereti őket, ahogy vannak. De a BUTÁK elhiszik, hogy csak akkor lehetnek önbizalommal teljesek, ha műcsöcsöket csináltatnak, kurva sok pénzért, hogy így is segítsenek a kibaszott nagy nélkülézesek között élő plasztikai sebészeken!
(plasztikai sebész = profitorientált személy (orvosnak, doktornak nem nevezném), aki olyan nőkön végez szépészeti beavatkozásokat, akiknek igazándiból csak egy 1 órás lelkizős beszélgetés kellene egy értelemes, egészséges értékrenddel rendelkező emberrel!
plasztikai orvos = akinek célja a gyógyítás!!!! és olyan férfiakon, nőkön segít, akikkel csúnyán elbánt a természet (születési rendellenességek korrigálása), vagy balesetben sérültek meg (lásd: pl. az énekesnő Judy-t).)

A csajom nővére megcsináltatta 21 évesen (20 évesen szült), mert:
- naiv kicsi lányka, még így, 30 fölött is;
- mert az éppen akkori kretén pasija rábeszélte, hogy ugye szülés után ez a trendi, meg így lehet igazán nőies, szexi...stb.

(Különben számomra hihetetlen, hogy a nők, akik műmellel élnek, milyen orbitális faszságokat képesek kitalálni, hogy igazolják a saját, helyes(?) döntésüket a szilikon-beültetésről! Az USA-ban sok hülye csajszi él, ezért is kapnak apucitól, baráttól a nagykorúvá válásuk hajnalán szilikon-cicit, mert hát ők már felnőtt nők és hát ez a trendi!)

Aztán annak rendje módja szerint be is gyulladt a bal oldali (kifakadt - bocs, ez az igazság), mehetett újra a kés alá, aztán 27 évesen ismét műteni kellett, ez amolyan 1 órás kis "korrekciós" műtét volt... Szóval 6 év alatt 3-szor szabdalták meg - el lehet képzelni, hogy most milyen lehet a látvány! Na, nem ruhán keresztül, hanem csak úgy csupaszon. Biztos nagyon szép. Én még nem láttam, de nem is vagyok rá kíváncsi.

Szép a pici cici is, szép a nagy mell is, ha a tulajdonosa el tudja foagdni magát úgy, ahogyan van és tudja viselni is az ikreket! smile

Én egyébként a pont tenyérbe illőket szeretem, de ha szép a forma és csinos a hölgy, akkor tulajdonképpen mindegy a méret, a lényeg, hogy TERMÉSZETES legyen!
#425   2008. 07. 01. kedd 00:56
kandurmarci kandurmarci VIP
Viccből szoktam mondani, hogy a női mell soha nem lehet túl nagy. Persze, ez így nem igaz. Szeretem a nagy melleket, s ezek idővel még nőni is szoktak s ilyenkor megereszkednek. De ez a természetes. Szilikon no! Azt nem szeretem. Műanyagot taperálni? Nem. Főleg ha még látszik is a beavatkozás helye, nem beszélve a sok rosszul elvégzett beavatkozásról.
#424   2008. 06. 30. hétfő 22:34
videkipar videkipar VIP
Pl. nálam a pici cici a nyerő. Szóval ez nem így van.
#423   2008. 06. 30. hétfő 22:31
videkipar videkipar VIP
Az egyik ismerős megengedte, hogy alaposan végigtaperoljuk a nejemmel, állatira nem lehet kitapintani benne a szilikont.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 06. 17. vasárnap 20:18
Ha férfi lennék,nem lenne semmi bajom a szilikon cicikkel,ha nem túl nagyok és szépek. Van azért szépen megcsinált mell. Csak sajnos sok elrontott is. Csütörtökön fogtam először szilikon cicit,nekem tetszett,szép volt és feszes,csak kicsit furcsa,h mennyire kemény.
#422   2008. 06. 30. hétfő 19:33
TruczkaMihaly TruczkaMihaly
ha egy szép 20 éves lány, a barátnőm meglengeti előttem szép nagy de nem lógó melleit, és megkér rá szex közben , hogy szopjam, ahogy csak jól esik, akkor nem kell szilikon (neki nem...(: Az érzés az igazi, nem a művi, a természetnél nincs szebb.....
#421   2007. 07. 05. csütörtök 01:55
X Törölt felhasználó (62015)
hali!
már a másik topikban leírtam a véleményem egy részét....az a ciki mikor valaki feltűnési viszketegségből csináltatja meg az első dokinál, ahelyett h elmenne egy neves szakértő plasztikai sebészhez ahol az ár azonban könnyen felmehet 1millió fölé.ha valaki eldönti h akarja-e(remélem saját maga miatt) akkor jól nézzen körül,érdeklődjőn neten,menjen el az orvoshoz,beszélgessen vele vigyen képet h milyet szeretne....addig ne feküdjön a szike alá amíg meg nem találta azt a dokit aki neki szimpatikus és szépek a munkái amiket meg lehet sz.gépen nézni...a doki úgyis elmond mindent a garanciával,felépüléssel kapcsolatban,melyik implantátumot ajánlja,izom fölé,vagy alá,hol a legjobb a vágást ejteni,milyen keménységű ill formájú legyen az implant....ezek a dolgok mkinél egyéni ha ezt valaki akarja le kell beszélni,túl kell lenni a műtéten időnként visszajárni kontrollra és gyógyúlás után ugyanúgy élni,sportolni,bármi....egyszerűen élvezni az életet mint azelött csak 2 szép mutatós cickóval eljen nyes
#420   2007. 06. 17. vasárnap 20:53
péleusz péleusz
Mindegy milyen csak szép és vonzó legyen,könnyen használatba vehető
#419   2007. 06. 17. vasárnap 20:18
X Törölt felhasználó (75419)
Ha férfi lennék,nem lenne semmi bajom a szilikon cicikkel,ha nem túl nagyok és szépek. Van azért szépen megcsinált mell. Csak sajnos sok elrontott is. Csütörtökön fogtam először szilikon cicit,nekem tetszett,szép volt és feszes,csak kicsit furcsa,h mennyire kemény.
#418   2007. 06. 17. vasárnap 15:45
UndokBeka UndokBeka
Te láttál már jól megcsinált szilikon melleket, mert én még nem. smile
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 06. 13. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 15:00
Általában a nők nem elégedetek magukkal...., de hogy kinek mi is jó a szilikon vagy sem.... az egyén függő és mindenki maga dönti el, igaz én sem vagyok a nayg cicik pártoloója inkábba formás és ha lehet eredeti........, de ezt nem hizsem hogy mindenkire lehet általánosítani. A szilikon igazán látványilag szép lehetde különben.....?
#417   2007. 06. 17. vasárnap 15:44
UndokBeka UndokBeka
A szilikonmell ha nincs rá szükség, szerintem cinkes. Maradjon meg az eredeti. smile
#416   2007. 06. 13. szerda 20:08
Nekem volt barátom mondta,hogy csináltassam meg... shakehead ...Ahhoz volt hozzászokva a drága.
Mondtam neki,én így szeretem őket.
Talán 15 év múlva,ki tudja?!
#415   2007. 06. 13. szerda 15:00
Tommpika Tommpika
Általában a nők nem elégedetek magukkal...., de hogy kinek mi is jó a szilikon vagy sem.... az egyén függő és mindenki maga dönti el, igaz én sem vagyok a nayg cicik pártoloója inkábba formás és ha lehet eredeti........, de ezt nem hizsem hogy mindenkire lehet általánosítani. A szilikon igazán látványilag szép lehetde különben.....?
#414   2007. 06. 13. szerda 14:48
cibók cibók
Tudjátok,eddig az volt tervbe véve,hogy én is megcsináltatom,de itt minden pasi ellene van.Most szerintem meggondoltam magam...............
#413   2007. 06. 08. péntek 17:22
Hogy szeretné minden pasi a nagy cicit?? Miért,talán minden nő a nagy farkat szereti??Vagy a nagy orrot, nagy hasat? nyes
Mi van,bigalománia?
#412   2007. 06. 08. péntek 17:08
X Törölt felhasználó (95805)
Csakis a valódi a nyerő crazya
#411   2007. 06. 08. péntek 12:25
75hg 75hg
Nem is igaz nekem sokkal jobban tetszenek a pici cicik, inkább a feneke legyen szép nagy!
Nyam-nyam!
#410   2007. 06. 08. péntek 01:42
kandurmarci kandurmarci
Na jó. Képen, lehet, hogy jobban mutat egíy kitömött szilikonos mell. láttam nudistrandon olyan középkorú német nőt, hogy állt a melle, mint a cövek. Amikor állt, vagy ment. De az nem mozdult semmit közben. Aztán, amikor hanyatt feküldt, ugyanúgy állt neki. Mint egy szobornak, amelyet lefektettek. Szörnyű.
#409   2007. 06. 07. csütörtök 19:33
Kispetyakov Kispetyakov VIP
a természetes a király
#408   2007. 06. 07. csütörtök 18:54
SpawnHUN SpawnHUN
CSAK IS AZ IGAZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! worship

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gaz2 Gaz2
Nyitás ideje: 2006. 07. 30. vasárnap
Üzenetek: 527db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 28. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!