A legjobb az igazi mell ha kicsi,közepes,nagy tökmind1 akkor is természetes és ettől szép!
Ráadásul a természetesnek wannak a legjobb formái amitől még izgatóbb a cici!
Nm ítélem el azt akinek mű melle wan csak tudjon mértéket tartani mert ugye itt is a megalománia tombol ha wki műmellet megy csináltatni....
Ráadásul a természetesnek wannak a legjobb formái amitől még izgatóbb a cici!
Nm ítélem el azt akinek mű melle wan csak tudjon mértéket tartani mert ugye itt is a megalománia tombol ha wki műmellet megy csináltatni....
a műmájer dolgoktól kiráz a hideg. műmelleket max 40-en felül.
egy vékony gizdaság ekkora lufikkal?
nemsokára eljön az idő, mikor ez ciki lesz!
nemsokára eljön az idő, mikor ez ciki lesz!
Szánalmasak ! Nem mondom ,hogy szűlés után ne csináltasson egy mell korrekciót,de ez már undorító.
Még jó hogy izmos felsőtestet nem csinálnak.
Még jó hogy izmos felsőtestet nem csinálnak.
szerintem egy igazi természetes mellnél nincs kellemesebb méég ha kicsi is...
Hogy szilikont símogassak? Legyen akármilyen inkább, de igazi. kkraiitól pedig azt kérdezem, hogy miért kellene egy anyukának szülés után "mellkorrekciót" csinálni? Gondolod, annyira tönkreteszi a melleit a szülés? Szerintem téves megfigyelés.
egyértelműen az igazi, inkább legyen egy kicsit kisebb de az természetes legyen!
CSAK IS AZ IGAZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a természetes a király
Na jó. Képen, lehet, hogy jobban mutat egíy kitömött szilikonos mell. láttam nudistrandon olyan középkorú német nőt, hogy állt a melle, mint a cövek. Amikor állt, vagy ment. De az nem mozdult semmit közben. Aztán, amikor hanyatt feküldt, ugyanúgy állt neki. Mint egy szobornak, amelyet lefektettek. Szörnyű.
Nem is igaz nekem sokkal jobban tetszenek a pici cicik, inkább a feneke legyen szép nagy!
Nyam-nyam!
Nyam-nyam!
Csakis a valódi a nyerő

Hogy szeretné minden pasi a nagy cicit?? Miért,talán minden nő a nagy farkat szereti??Vagy a nagy orrot, nagy hasat?
Mi van,bigalománia?

Mi van,bigalománia?
Tudjátok,eddig az volt tervbe véve,hogy én is megcsináltatom,de itt minden pasi ellene van.Most szerintem meggondoltam magam...............
Általában a nők nem elégedetek magukkal...., de hogy kinek mi is jó a szilikon vagy sem.... az egyén függő és mindenki maga dönti el, igaz én sem vagyok a nayg cicik pártoloója inkábba formás és ha lehet eredeti........, de ezt nem hizsem hogy mindenkire lehet általánosítani. A szilikon igazán látványilag szép lehetde különben.....?
Nekem volt barátom mondta,hogy csináltassam meg...
...Ahhoz volt hozzászokva a drága.
Mondtam neki,én így szeretem őket.
Talán 15 év múlva,ki tudja?!

Mondtam neki,én így szeretem őket.
Talán 15 év múlva,ki tudja?!
A szilikonmell ha nincs rá szükség, szerintem cinkes. Maradjon meg az eredeti.

Te láttál már jól megcsinált szilikon melleket, mert én még nem.
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 06. 13. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 15:00

Általában a nők nem elégedetek magukkal...., de hogy kinek mi is jó a szilikon vagy sem.... az egyén függő és mindenki maga dönti el, igaz én sem vagyok a nayg cicik pártoloója inkábba formás és ha lehet eredeti........, de ezt nem hizsem hogy mindenkire lehet általánosítani. A szilikon igazán látványilag szép lehetde különben.....?
Ha férfi lennék,nem lenne semmi bajom a szilikon cicikkel,ha nem túl nagyok és szépek. Van azért szépen megcsinált mell. Csak sajnos sok elrontott is. Csütörtökön fogtam először szilikon cicit,nekem tetszett,szép volt és feszes,csak kicsit furcsa,h mennyire kemény.
Mindegy milyen csak szép és vonzó legyen,könnyen használatba vehető