mikor? :-D
(Ez egy válasz eve005 üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 21:15

a puncim már látható aaz amatör lányok között....teszek majd fel a mellemröl is
a puncim már látható aaz amatör lányok között....teszek majd fel a mellemröl is
dzuko kérése jogosan hangzik..
(Ez egy válasz eve005 üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
eve, nem szivesen ugrok zsákbamacskába, láthatnám mielőtt szponzorálom? :)
(Ez egy válasz eve005 üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretnék szilikont a cicimbe......valaki szponzorálná???

Attól függ honnan nézzük a dolgot, Cinit talán épp a légzsákjai védték meg a komolyabb sérüléstől.

Minden képpen az igazi mell.
mindenesetre a természetes mellek ha szép formásak az az igazi, van akinek szüksége van korekciókra de ez szerintem csak max 10% takar az összes elvégzett beavatkozásból a többi csak feleslegesen kidobott pénz.
Szilikonmell?!
Egy komplett szilikon nő! Állandó 37 celsius-on,
minimális memóriával, max.3gigás vinyóval, annyit tudna amennyit feltöltesz rá. 80% sex 20%
mos,főz,takarít,program. Nincs kunyerálás,
eszetlenköltekezés,féltékenység, durcáskodás, este fejfájás, 3-hétig menszesz,1-hétig migrén!
A kezdeti lépések bíztatóak, lásd, ka de még sok a tökéletesítenivaló!!!
Egy komplett szilikon nő! Állandó 37 celsius-on,
minimális memóriával, max.3gigás vinyóval, annyit tudna amennyit feltöltesz rá. 80% sex 20%
mos,főz,takarít,program. Nincs kunyerálás,
eszetlenköltekezés,féltékenység, durcáskodás, este fejfájás, 3-hétig menszesz,1-hétig migrén!
A kezdeti lépések bíztatóak, lásd, ka de még sok a tökéletesítenivaló!!!

Végeredményben természetesen egy szép, formás "igazi" cici veri a szilikont (főleg azokat, amelyekről üvölt "mű" állaguk), s egy igazian szép, álló bimbójú mell nagyon szép tud lenni, talán még vonzóbb is, mivel eredti. De a szilikonmell keménysége meg szerintem iszonyat bikavadító tud lenni.

csakis igazi
Köszi, neked meg jó csevegést (remélem még maradt vki):-)
Üdv mindenkinek nemtől, kortól, mellmérettől és fajtától függetlenül!
jó pihit Neked is
(Ez egy válasz Yooga üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 03:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 03:03

Én is jó pihenést kívánok + én is elteszem magam holnapra(mára)...
Én is jó pihenést kívánok + én is elteszem magam holnapra(mára)...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 02:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 02:59

igen,megy a melo ezerrel!na jo,nem ezerrel,ejjel nincs sok munka,lehet kicsit alvadni is!megyek en is ledülök par oracskara!tovabbi jo forumozast!
C U soon!
C U soon!
köszi,na mentem tenyleg!tovabbi kellemes csevegest!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 03:00

Törölt felhasználó (62015)

jó pihit