persze,mi az isten az a hattttalmas pszichológiai ok? nincs megelégedve magával? ha esetleg lenne vmi normálisabb fajta faszija,az legalább dicsérné amugy is,sima mellekkel, reggel mikor összegyürte az ágy...stb. csak ehhez nem elég a plasztikai sebész,hanem kedvesnek és odaadónak kell lenni egy életen át,hogy legyen ilyen faszija,aki szereti,nem???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:45
csináltathat magának pszichológiai okokból is, egyszerűen így lesz megelégedve magával, ez ad neki önbizalmat...de nincs evvel semmi probléma, ezerfélék vagyunk, ezerféle ízléssel, igénnyel, melyek találkoznak valahol:)
ok,de vannak sokan,akiknek nem ez a fontos,hogy 40 évesen nem ugy néznek ki mint 20 évesen! vannak akik ehhelyett pl gyereket nevelnek és dolgoznak. ha csak nem beteg,vagy balesetes és nem hagyta el magát,akkor nem lesz szörnyű a melle,meg különben is,mi pasik se fiatalodunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:51
Törölt felhasználó (62015)
VIP
mert lehet neki nem tetszik mert pici,vagy 2-3 gyerek után megereszkedett vagy eledzette,vagy elhalt a mirigyállománya és szép kerek melleket szeretne.....nem mki rohangál a plasztikai sebészhez évente műttetni akinek szilikonja van,megcsináltatja az ügy lezárva....ez nem jelenti azt h rászokik a műtétekre.a normálisak legalábbis nem!!
attól függ kinek mi az alap és kinek mi a normális!Szerintem a púdert meg a sminket senki nem szereti,ha viszont a nő party képes és akkor jön rá az emberre,hogy most azonnal akkor két dolog lehséges.Vagy nemérdekel a smink és mindent bele vagy csak egy gyors menet lényegretörően.Ha viszont party után az ember hazaér akkor ugyis fürdik és a finom tiszta bőr az megint más hatást vált ki!Persze ez az én véleményem!
nem nagyon hiszem, hogy van fogalmad a női mell felépítéséről, de nem is ez a lényeg...ha valakinek szilikonmell kell, hát legyen...mondd meg, hogy téged ez miért zavar? nem kell neked olyan nővel együtt lenni, akinek szilikonmelle van, vagy igen???
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:54
ok,de vannak sokan,akiknek nem ez a fontos,hogy 40 évesen nem ugy néznek ki mint 20 évesen! vannak akik ehhelyett pl gyereket nevelnek és dolgoznak. ha csak nem beteg,vagy balesetes és nem hagyta el magát,akkor nem lesz szörnyű a melle,meg különben is,mi pasik se fiatalodunk!
nem teljesen értem amit írtál,de biztos van aki így gondolja! én jobban szeretem,ha a kedvesemen nincs festék, sokkal szebb úgy... ez csak egy vélemény.
valamilyen szinten van fogalmam róla. ezért nem is hiszem,hogy egy férfinak az szexuálisan aktív korában olyan elborzasztó látványt nyújtana,még akkor sem,ha az történetesen már 2-3 gyereknek adott fincsi táplálékot. csupán azért zavar,mert egyre többen gondolják,hogy a külső oly nagyon sokat számít,és erre ilyen nagyon mesterséges eszközökkel segítenek rá,többnyire elég ízléstelenül sajnos.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:58
nem nagyon hiszem, hogy van fogalmad a női mell felépítéséről, de nem is ez a lényeg...ha valakinek szilikonmell kell, hát legyen...mondd meg, hogy téged ez miért zavar? nem kell neked olyan nővel együtt lenni, akinek szilikonmelle van, vagy igen???
Egyetértek, nem is azt mondom h aki szült az csináltassa meg a melleit sokan nem is fogják mert nekik jó úgy ahogy van,vagy mert fél a műtéttől,vagy nem fontos neki,vagy nincs rá pénze....stb.én csak a saját nevemben beszélhetek,nekem a sok edzéstől eltüntek a melleim.nem sok maradt belőlük,elötte közepes nagyságú volt olyan pont tenyérbe passzoló.nekem nem tetszett h nincs mellem ezért megcsináltattam és tök jó érzés h bármilyen felsőt felveszek szépen mutat mert kitölti a ruhát.....nekem nagyon tetszik 1percre se bántam meg, a páromnak tetszett előtte is de bizony ezeket is nem semmi örömmel fogdozza....a lényeg,magam miatt csináltattam meg,nekem tetszik.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:54
neked fogalmad sincs a női mellről.Amatör lányok3485 az asszony 35 éves 1 gyerek van tényleg edzett folyamatossan nem hagyta el magát 4 év után azt mondta minden hiába!!Elmentünk a dokihoz megnézte,majd megműtötte!Mütét után a doki azt mondta maga a mellizma gyönyörű! Nem azzal volt a gond,hanem a mirigyállományal!
ezt írtam le a #281-es hsz-ben:))
én sem mondtam,hogy ugyanolyan maradhat! az idő mindenképp kifog rajta! de szerintem ez nem egy olyan nagy szörnyűség,amin műtétileg kéne segíteni,hiúságból,vagy nem is tudom miért...
lógó mell
nézz be ide és akkor megérted miről beszélek
mellesleg:) (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:02
nézz be ide és akkor megérted miről beszélek
mellesleg:) (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
valamilyen szinten van fogalmam róla. ezért nem is hiszem,hogy egy férfinak az szexuálisan aktív korában olyan elborzasztó látványt nyújtana,még akkor sem,ha az történetesen már 2-3 gyereknek adott fincsi táplálékot. csupán azért zavar,mert egyre többen gondolják,hogy a külső oly nagyon sokat számít,és erre ilyen nagyon mesterséges eszközökkel segítenek rá,többnyire elég ízléstelenül sajnos.
Pont így van vele a párom is bármilyen felsőt fel tud venni!Nekem is jó volt a régi mell de azért ez teljessen más és én annak örülök,hogy ő most igazán boldog lett!És azt mondta ha ezt tudta volna,hogy ilyen akkor már rég megcsináltatta vola!
nekem is azt mondta a doki ilyen mellizmot még nem látott
bocs, itt a jó link:
lógó mell (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
lógó mell (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
és így most neki jobb lett? mert szerintem nem lett sokkal jobb, így se lett fiatalabb a néni,soványabb se,max nem úgy lógnak a cicijei. de ennyi idősen szerinted mit számít?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Fenség, a nappali ebek harmincadján!!!!! Emilke méne hezzád! :))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
SZERINTEM TE FORDÍTVA ÜLSZ A LOVON!
látom egyedül maradtam a véleményemmel,senkit se tudok meggyőzni, és senki sem tud engem meggyőzni. erre halad a világ és én senki vagyok ahoz hogy ezt megváltoztassam. úgyhogy tegyen mindenki úgy,ahogy jónak látja...
ezzel mit akarsz kifejezni?
nem meggyőzni akarunk én legalábbis nem,elfogadom a véleményed és leírtam az enyémet.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:14
látom egyedül maradtam a véleményemmel,senkit se tudok meggyőzni, és senki sem tud engem meggyőzni. erre halad a világ és én senki vagyok ahoz hogy ezt megváltoztassam. úgyhogy tegyen mindenki úgy,ahogy jónak látja...

Gaz2

oziris
Mandy Dee